O Nama

Tko smo mi?

ECO Projekt d.o.o. utemeljeno je 2014. godine te 100% u privatnome vlasništvu. U početku smo radili samo na području projektiranja klasičnih strojarskih instalacija, kako u industriji tako i u privatnim sektorima. U međuvremenu razvoj projektiranja se usmjerio također i na energetske obnove različitih poduzeća sa vlastitim obnovljivim izvorima energije grijanja te nadzor izvođenja strojarskih radova.

img
  • Naša misija

    Misija tvrtke je kvalitetnim i učinkovitim izvršenjem radova iz spektra naših djelatnosti ciljano odgovarati na potrebe klijenata, istovremeno osiguravajući najviše standarde brige o okolišu te zaštite na radu.

  • Naša vizija

    Vizija naše tvrtke jest biti uvijek korak ispred drugih, ostvarivati konkurentsku prednost u regiji i osvojiti nova tržišta te na taj način ostvarivati zajedničke ciljeve svojih radnika, zadovoljnih klijenata, poslovnih partnera, kao i šire zajednice.

  • Ključ uspješnosti

    Naš cilj je stalna te visokokvalitetna izvedba radova na zadovoljstvo kupaca uz stalan razvoj koji je ključ poslovne politike. Također naglašavamo važnost očuvanja okoliša te se strogo pridržavamo pozitivnih zakonskih propisa.