Besplatna dostava.STR 6553 Modul za upravljanje energijom STR-F 6553

  • 50.87 kn
(0 Naši kupci)

Električna oprema i Potrošni materijal

Broj artikla:
  • e110858
Oznake:
  • prekidač relej poluvodički, čvrstog stanja releja termostata, modul za napajanje sa zakašnjenjem, dovod električne energije celbro, relejni modul spi, modul indukcije izvor napajanja, relej 12 fotografija, serijski relejni modul, радиорелейный modul, микросхемные solid state relej
  • Funkcija zaštite - Zapečaćenu
  • Kontakt opterećenje - Niska snaga
  • Napon - 0
  • Izvor napajanja - AC
  • Teorija - Твердотельное releja
  • Korištenje - Opće zadaće
  • Broj modela - 0

O Isporuci:

U uobičajenim okolnostima, u popodnevnim satima od 16:30 fotografirao ispred roba, mi smo se odmah dogovoriti o danu izdavanja, u slučaju nedostatka na dionice ili drugih posebnih okolnosti mi ćemo vam se javiti po prvi put. 16:30 nakon narudžbe, ovisno o dobu dana.

Vrijeme ekspresne dostave, kao i obično, oko 18:00 (cijeli dan dostave pisano samo izraziti grupom, malo mjesto ni u kojem slučaju. )za SF posebno hitna stvar koju možemo dati samo oko 6:00, na primjer, ne možemo čekati, molim vas, ne možete naći drugi dom, ne uzmemo hitno! ! !

Napomena: Sve izraziti naplata, kao i obično, kašnjenja unos uzrokovane lokacijom i udaljenosti, obično se prikazuju u isti dan, napišite 5-6 bodova 9-10 bodova, molimo vas da ne shvatite krivo kose u 9-10 sati.

◆ Održavanje elektroničkih komponenti: mali dućan, продавший nekoliko elektroničkih komponenti, ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate održavanja ili popravka kupaca.Kupci ne bi trebali popravak električnih uređaja ili ako vaš uspjeh DIY je standard kvaliteta, koji, molim vas, imajte na umu da kupci, kupac će snositi sve isporuku tamo i natrag kada se vratite. (Za povratnu isporuku kupci ne slažete s drugim prijateljima, koji se mogu naći novu osnovnu kupnju, također smo vrlo nerado odbijaju .............)

Nakon ◆ ekspresne dostave, molimo vas, pokušajte provjeriti postavke.Jer u nekim područjima kurir potvrda ne može распаковываться, ali i prvi potpis, ali kada kurir decompresses potvrdu, što je samo nedostatak oštećenja, molimo vas da odmah odbijte i neka курьеру potpisati opis, u skladu s express - narudžbama odmah nazvati pošiljatelja da kontaktirate vlasnika, vlasnik, s kojim treba da se bave, što je samo potpisat, jer roba bez gubitaka nestali, nakon što je odgovornost također će biti podržan od strane kupaca (u slučaju potpisanom u ime prijatelja, prijatelji mogu se naručiti).

Molimo, za vaše web stranice za kupnju osiguranja, molimo kupite osiguranje фрахта 0,5 juana!Kada kupujete proizvod, molimo vas kupite osiguranje povratne isporuke.

Jer obrnutog tereta generira svim osiguravajućim društvima, odgovornost!

Ovo osiguranje povratne isporuke samo 0,5 juana -0,8 juana!Tako da prijatelji, kupci, aktivno kupovati!

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: