Овощерезка/Helikopter/ Ribež Za Sir Za Kitchenaid Stalak Mlaznica Za Bosch Pribor Za Rezanje i Brušenje

  • 276.25 kn
  • 151.91 kn
(0 Naši kupci)

Kućanski aparati

Broj artikla:
  • e111159
Oznake:
  • pribor kitchenaid k5ab, kitchenaid mikser 700, najjeftinije mikser za pripremu hrane kitchenaid, planet obrtnika kitchenaid, kromirana posuđe, rezervni dijelovi kitchenaid k5ss, 4 слайсер helikopter, kako oslabiti za miješanje kitchenaid, mikser elm dj 800, dodaci za pari kitchenaid
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Овощерезка/Helikopter/ Ribež za Sir za KitchenAid Stalak Mlaznica za Bosch Pribor za Rezanje i Brušenje

Pomoću njega možete usitniti povrće, izmrviti sir pa čak i naribati neke oraha voće, da će vam pripremiti najbolje svježe sastojke za različita jela.

Mlaznica za rezanje/usitnjavanje hrane Quick version dobro osmišljen za sve serije desktop миксеров for KitchenAid (uključujući mikseri s nagnutom glavom i sa liftom pehar), gdje se pruža brzu i jednostavnu instalaciju i uklanjanje.

U skladu s vašim kulinarskim potrebama, većina čvrste povrća, voća i orašastih plodova mogu dobro измельчаться sa sve 3 različite oštrih noževa za rezanje / шинковки, kao što su sir, krumpir, kupus, tikvice, repa, krastavac, mrkva, jabuka, čvrste čokolade, oraha i sl.

Plastični zatvarači treba prati samo ručno.Lopatice bubnja može se prati u perilici posuđa, i, molimo vas, sjetite se da su oštre ako se ručno čišćenje.

Zbog tijelo i толкателю od prehrambene plastike, aluminijski vratilo rotora i лезвиям od nehrđajućeg čelika, to će vam pomoći da efikasno kuhati svježe sastojke za pripremu hrane za dugo vremena.

Prilično je lako instalirati na mikser i uklonite s njega, kao i druge naprave za KitchenAid.

Čim se pokrene, oštrica će stalno vrti u kućištu zahvaljujući posebno razvijen otvor za сливового cvijet za dinamičko vezivanje.

Zahvaljujući svom kreativnom dizajnu on omogućava da mnogo brže puca i promijeniti oštrice kada je miješalica.

boja: Bijela i srebrna

materijal: Plastika + Metal

veličina: 3 mm/4 mm

Sadržaj pakiranja:

1 x Potiskivač za prehrambene proizvode

1 x Nož za rezanje

1 x Nož za sitne usitnjavanje

1 x Nož za grubo brušenje

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: