4kom 7x7 cm Solidne Самоклеящийся Kuka Za Kućnu Ugradnju Vrata Višenamjenski Zidni transparent Cijele Kuka Bez Perforacije

  • 25.01 kn
  • 20.02 kn
(0 Naši kupci)

Kućni skladištenje i organizacija

Broj artikla:
  • e111251
Oznake:
  • kuhinja od pluta, suknja od steznik kukičanje, organizator za sandučića za hobi, 2 kuka, potteries krugovi lijeni susan, kreativne igračke pegboard, peder kuka, ormar-organizator za kupaonicu, ženski kuka, панельная gubitnik
  • Broj kuke - 4
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - PVC
  • Naziv - исфридай

Vrijeme je za korištenje tih neiskorištenih zidove i kutove!

Sve незамеченное okomiti prostor se može koristiti za dodavanje većeg kapaciteta ili stil u vaš dom!Možete koristiti ove nevidljive kuke za vješanje sapun za tijelo, šampon, sapun za pranje posuđa, aparat za brijanje, kišobran, ključeva, alata za izrezivanje i tako dalje

On ima jaka adhezija i 100% vodootporan, tako da se može nanositi na sve prostorije, uključujući i kupatilo i kuhinju.Pogodno za većinu glatke površine zidova, kao što su staklo, drvo, mramor, plastika, metal. etc.No potreban je dodatni ljepilo ili vijaka!Možete snimati i preuređene kuke, ne ostavljajući nikakve tragove.Brzo rješenje za pohranu stvari u vašem prljavim kući!

Ne ustručavajte se propustiti svoj upravo sada!

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

♦ Hakiranje osnovnoj organizaciji!

Uz pomoć tih kuke možete napraviti cijeli svoj dom uredan i rukovanje, visi svaki detalj, uključujući i sredstva za pranje tijela, šampon, sapun za pranje, dezinfekciju i sredstvo za čišćenje za ruke, rukavice, kuhinjskog posuđa, kečap, kišobran, ključeve, naočale i još mnogo toga.

♦ Dizajn bez perforacije

Bez čavala i vježbi, možete lako i brzo uspostaviti multi-function cijele kuka. ljepilo bez tragova, bez ostavljanja tragova ili oštećenja na površini.

♦ Jaka knjigovodstveni i vodootporna

Ljepilo izdržljiv, broji 2 kg, što može zadovoljiti većinu svakodnevnih potreba; Osim toga, ove kuke ne ostavljaju tragove, vodootporna, ne morate brinuti o tome da su отвалятся, može se koristiti za dugo vremena.

♦ Koristite u kombinaciji

Koristite 2 kuka zajedno za otključavanje različite načine korištenja.Može se objesiti zavjese, plahte, ručnici / posteljina.

♦ Široku primjenu

Pogodno za većinu glatke površine zidova i namještaja, uključujući staklo matirano staklo, drvo, mramor, plastika, inox, pločice i sl.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

☺ Težina proizvoda: 10 grama

☺ Boja: Prozirna

☺ Nosivost: 2 kg

☺ Oprema: kuke za Vješanje duša x 4/8/12 Napomena zbog mjerenja izvode ručno, moguća su manja odstupanja u mjerenjima.Zbog različitih efekata prikaza i rasvjete stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje prikazane na slici.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: