20ШТ Komada Drveta Kriška Okrugli Nezavršene Drvene Diskovi Za Diy Centralne Obrta Božićne Dekoracije 4 Inča

  • 122.63 kn
  • 39.26 kn
(0 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • e115531
Oznake:
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

[VISOKU KVALITETU] Drvene krugove ručni rad, proizvedeni od prirodnog drva, s glatkom površinom, jasnom teksturom.Slobodnog prostora na površini dovoljno da zadovolji vaše zahtjeve za registraciju površine kruga za rukotvorina od drveta, kao što su slikanje, pisanje, slikanje, выжигание na stablo i tako dalje.

[ŠIROKU PRIMJENU] Naširoko koristi okrugle drvene krugove za diy.Jednostavno objesiti ili staviti, koristite drveni krug kao vrata vješalice, nosači, pribor za dom, zabave, vjenčanja, proslave i tako dalje.Kako bi zadovoljili vaše potrebe u drvenim prstenje ručni rad u svakodnevnom životu ili za druge svrhe.

[KONCEPT DIY] Prazna površina drvenih krugova za diy omogućuje crtati, slikati, pisati ili slaviti выжигание na drva, koji je vrlo pogodan za maštu i kreativnost.Napravite svoj vlastiti personalizirani projekt drvene krugove i zabavite se uz izradu rukotvorina u svojim rukama.

[DJEČJE MUDROSTI] možete stvoriti i kompletan projekt obrta iz drvenog kruga zajedno sa svojom djecom, poboljšati svoju emotivnu komunikaciju s djecom, poboljšanje kreativnosti i praktičnih vještina djece, razvijati njihov hobi i koristiti svoju maštu i kreativnost.

[IMAGE] Veličina drvenog kruga za ručni rad dovoljan da zadovolji svoje potrebe u velikim i malim događajima.

boja: boja drveta

Materijal: drvo

dimenzije: 10x10 cm

Sadržaj pakiranja:

20 x Drvene Komadiće Narezane na ploške

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: