Novi Pametni Dispenzer Za Гелевого Sapuna Blizina Auto Индукционная Ručno Pranje Posuđa Sredstvo Za Čišćenje Gel Za Tuširanje Šampon Hotel Osnovna Kupaonica

  • 106.31 kn
  • 73.32 kn
(0 Naši kupci)

Kućanski aparati

Broj artikla:
  • e122324
Oznake:
  • crna sapun za kosu, sredstvo za dezinfekciju, kontakt sprej, Senzor, stroj jaccuzi
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - NoEnName_Null Ne ime
  • Certifikacija - Nema

Karakteristike:

ООТДТИ

Univerzalni sučelje: koristite elastično силиконовое prsten, pogodno za većinu sučelja tekućih proizvoda.

Jednostavnost instalacije: Odrežite isporučeni crijevo prikladne duljine, spojite ga sa sučeljem, i čvor će biti čvrst, a njegova će lako popustiti.Nakon instalacije uključite stroj i tekućine izlazi, kada протянете ruku, što je sigurno i higijenski.

Dugi vijek trajanja baterije: Ugrađena punjiva litij baterija kapaciteta 1500 mah koja se može koristiti za oko 90 dana bez punjenja, izbjegavanje čestih punjenja.

Led digitalni zaslon: lako se čita, temperatura, snaga, slanje.Dugi pritisak za uključivanje, pritisnite dodirnu tipku za prebacivanje Celzijusa i dvaput kliknite dodirnu tipku za prebacivanje stupnja prijenosa.Vodootporan i lako моющийся.

6-stupanjski podešavanje: dvaput kliknite dodirnu opciju da se prebaci na prijenos, svaki pritisak u roku od 2 sekunde da biste dodali prijenosa, alternacije ciklusa i podešavanje željenog protoka tekućine.

Tehničke karakteristike:

Materijal: ABS

Boja: Bijela/Plava

Veličina: Približno 94x62,5x103 mm/3,7x2,5x4,1 inch

Sučelje: TYPE-C

Kapacitet baterije: 1500 mah

Nazivna struja: 1A

Nazivni napon: 5 v

Nazivna snaga: 3 W

Paket uključuje:

1x Dozator Sapuna

1x Crijevo

1x kabel za Punjenje u automobilu

Napomena:

Molim vas, dopustite pogreške u 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: