4 kom. Zaštitne Filtre Za Oluka Na krovu, 3 Cm, Širi Aluminijski Filter, cjedilo, Останавливающий Začepljenje Lišća, Uklanja Smeće, Nadvoji Poklopac

  • 66.05 kn
  • 54.79 kn
(1 Naši kupci)

mješoviti

Broj artikla:
  • e124145
Oznake:
  • odvodnje padobran honda, spojnice za cijevi crne boje, solarni padobran, odvodnje padobran lotus s stropni kruga, veliki odvodnje padobran, kanal od pocinčanog čelika, kišni žljeb na krovu od nehrđajućeg čelika, filter sanda sd29, nesigurnim hlače, ograde oluka leaftek
  • Materijal - aluminijska legura

Označene stavke:

1、 * pomoću сверхпрочных ograde za odvoda sada možete biti sigurni da vaše oluka i odvodne cijevi su zaštićene od mrtvih lišća, krovnog mahovine, grane i prljavštine.

2、 * POSTAVITE IH ZA NEKOLIKO SEKUNDI – za razliku od drugih непрактичных odvodnih filteri, zaštitne krila odvodnih cijevi mogu biti postavljene u samo par sekundi bez upotrebe ikakvih alata.Ne morate biti stručnjak ili tražiti profesionalne.Jednostavno stavite ih na mjesto, i sve je spremno!

3、 * СВЕРХПРОЧНАЯ DIZAJN – Izrađene od неагрессивного, атмосферостойкого i vodootporan aluminija, naše čvrste ograde za oluke mogu izdržati test vremena.Budite sigurni da će oni sigurno učvršćeni bez obzira na vremenske uvjete, i ne morate se ponovno penjati na krov instalirati ih ponovno!

4、 * OBVEZNI UVJET ZA SVAKOG ISPUSTA SUSTAVA – Sprječava začepljenje cijevi lišćem, granama, mahovina i blatom, lako možete biti sigurni da vaš водосточная sustav duže ostaje u savršenom stanju, bez potrebe za skupe popravke i stalno čišćenje.

5、 * Filtar za zaštitu oluka omogućuje učinkovitije prikupljanje oborinskih voda za poboljšanje protoka vode i za filtriranje nekih onečišćujućih tvari.

Lice:

1. Filtar za zaštitu oluka omogućuje učinkovitije prikupljanje oborinskih voda za poboljšanje protoka vode i za filtriranje nekih onečišćujućih tvari.

2. Zaštitne filtre za oluke, filteri sprečavaju nakupljanje ustajale vode u svoje rovove, koja inače može biti blokiran i da protok u svoj dom ili poslužiti kao plodno tlo za insekte.

3. Ograde oluke ne dopuštaju грызунам graditi gnijezda u rovove.

4.In U Floridi sitnih glodavaca često bježe s travom u oluk da ne budu uhvaćeni рысями.Zatim Ris doslovno prekida aluminijsku oluk na dio u pokušaju da se domogne грызуну hranu.Možete postaviti ove filtere u konačni otvor odvoda, kako biste spriječili ulazak glodavaca.

Težina proizvoda: 4 oz

Dimenzije proizvoda: 5x6x5 inča

Popis: 4 * Filter-filter

1) primamo preko Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.

2) Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO /FPO)2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.3. Vršimo isporuku samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA odgovarati adresi isporuke.4. Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.5. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU.Iznimka se NE događa!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca.

Signing4baby

2022-12-08

Prodavatelj je brzo - to je pisma!!! Materijal kao što je prodaja sve u REDU

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: