Lampe Prozirni Stakleni Poklopac Objektiva za ASTRA GT 2010 2011 2012 2013 ECCELLE Prednja Fara Automobila Transparentno Abažur Zamjena

  • 508.25 kn
  • 482.81 kn
(0 Naši kupci)

Auto svjetla

Broj artikla:
  • e125042
Oznake:
  • prozirna staklena bombon trske, staklo svjetla i10, prozirna šalica za hladne kave, staklo svjetla lexus, staklo svjetla lancer, stakleni umutiti svjetla, staklo svjetla lifan, šminka od prozirnog stakla luxory, rasvjeta od prozirnog посеянного stakla, led iz ацилового stakla
  • Drugi broj detalji - DDZ-ASTRA/GT-10L/R
  • Pogodan za žarulje - Prednja svjetla
  • Tip materijala - PVC
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - ТИЕАУР

--Naziv proizvoda: poklopac svjetla / poklopac objektiva prednja svjetla / kućište svjetla / poklopac prednjeg svjetla automobila -Model proizvoda: za ASTRA GT EXCELLE -Model godine 2010 2011 2012 2013 Možda će vam trebati platiti važne poreze za svoje proizvode!!!

Možda ćete morati platiti važne poreze za vaš proizvod!!!

Možda ćete morati platiti važne poreze za vaš proizvod!!! --Značajke proizvoda: Instalacija za zamjenu izvornog položaja, stupanj nepropusnosti vrlo dobra, luksuzna i fin, da stane običaj da se automobil vlasnika, proizvod je kvalitetan i fin.Originalna stroj na mjestu, test se ponavlja mnogo puta, stupanj slučajnosti visoka; boja dobar obrt u redu, direktne isporuke iz tvornice. --Pakiranje: možete kupiti broj u skladu s vašim potrebama, a cijena kupnje na veliko ima prednost! --Ako unutra nema svoj model, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo provjeriti to za vas i ažurirati mnogo novih proizvoda u budućnosti.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati s upitom ! !

Detalji slike proizvoda

O isporuci -1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim za neke posebne zemalja) -2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja. -3. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA odgovarati adresi isporuke. -4. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika. -5. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca! -6. Zbog dostupnosti na lageru, a razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku. povratak i povrat novca -obećavamo da sedmodnevni proizvod nema razloga za povratak, i morate osigurati oblik i kvalitetu robe. --Ako je to će vam više od sedam dana, mi ćemo pretpostaviti da ste ih iskoristili.Ako je potrebno vratiti, molimo vas, znajte, da je iznos za povrat će biti vraćen u iznosu od 90% od iznosa rezervacije. --Troškove povezane s povratkom u dva navedenim slučajevima, snosi kupac.Molimo vas, znam to, moj prijatelj-klijent. - Ako želite zamijeniti proizvod, molimo vas da nas kontaktirate nakon primanja u roku od 7 dana. --Ako imaš problem teret, morate odmah nam se obratite i provjeriti s dokazima, možemo riješiti problem za vas. --Ako unutra nema svoj model, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo provjeriti to za vas i ažurirati mnogo novih proizvoda u budućnosti.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati s upitom ! !

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: