Drveni Nečujne Спиннер Нескользящий Pokretnoj Disk za Mangupa Male Kućne Ljubimce Vježba Kotač Hrčak Vježba Drveni Kotač Igračka

  • 160.68 kn
  • 96.41 kn
(3 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • e129636
Oznake:
  • brušenje krugovi drvene, hrčak s velikim kotačima, drvena žlica s шевроном, dekor ježa, спиннер-nemirna minnie mouse, kotač od drva bijele boje, luksuzni drveni automobil, stablo kotača toyota, nadkoljenice ježa, Zvučni signal upravljača
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Drvo

Karakteristike:

1. 【KVALITETNE MATERIJALE】 je Izrađen od visoko-kvalitetne drvne građe, ekološki, ne-toksičan i siguran za vašeg ljubimca.Staza je površina od prirodnog drveta, đonovi, s elastičan okruglim vrhom, sigurno i ugodno za noge vaše krzneni prijatelj.

2. 【Tihi RAD】 Drveni kotač za hrčka radi tiho, imajući tišinu za vrijeme vježbanja ljubimca, što ne utječe na fini sluh ljubimca i ne smeta, pružajući zabavno mjesto za igru i odmor kućne ljubimce.

3.【OSTANITE ZDRAVI】 On može poslužiti ne samo igra igračkama, ali i igračke za žvakanje i fitness za male kućne ljubimce ih masirajte desni i ojačati zdravlje zuba, pružajući vrhunski učinak brušenja zubi za kućne ljubimce.Pomoć hrčak više trenirati i razvijati sposobnost da se na ravnoteži i agilnost.Vježbe su korisne za zdravlje vaših ljubimaca i ne daju im da rastu previše brzo ili rasti masti.

4. 【SIGURAN i TRAJAN】 Veličina svakog kotača podići na odgovarajući način, a širina je znatno širi nego kod običnog kotača.Zaštitni jastučić i zatvoreni stražnji zid sprečavaju ulazak životinje u zamku.Optimalna veličina štiti kralježnicu vašeg ljubimca.da znatno smanjuje rizik od ozljeda.

5. 【SAVRŠEN POKLON】 Valjak za hrčak - savršen poklon za vašeg ljubimca.On je originalno razvijen i vrlo je pogodan za male životinje, kao što su hrčci, zamorci i činčile.Ako niste zadovoljni kvalitetom proizvoda, molimo kontaktirajte nas.

Opis

Jeste li zabrinuti da vaši ljubimci će zaposliti više težine i postaju nezdravi nakon toga, kako će mnogo je bez vježbanja?Kotač vježbe ovdje mogu u velikoj mjeri probuditi u njima zanimanje za izvođenje vježbi.Izrađen od visokokvalitetnog materijala, спиннер razlikuje trajnosti i udobnosti.Zahvaljujući malom i симпатичному dizajn je atraktivan za male kućne ljubimce, kao što su hrčak i ježevi.Mudar izbor za svoje omiljene kućne ljubimce kod kuće.

Lice

- Boja: kao što je prikazano na slici.

- Materijal: Drvo.

- Veličine S/M/L

- Izrađena je od visokokvalitetnog materijala, тренажерное kotač je trajno i praktično.

- Pogodan za хомячков, kod štakora i drugih malih životinja.

- Slobodno stojeći, potičite zdrave fizičke vježbe.

- Mala i slatka je упражнительное kotač za kućne ljubimce za vježbanje prstiju stopala i noktiju.

--------------------------------------------------------

Paket uključuje

1 x Kotač za vježbanje

Lowqihua95

2022-11-09

To idealna veličina za сирийки, to je vrlo brzo! I to vrlo lijepo.

Gangzmaster 98

2022-08-15

Upućivanje došao malo ranije, ali s отклеенной postoljem od fiksiranje ležaja. Loše zapakirano, ja sam ga склею, tako da normi, pogledajmo možemo li vidjeti hrčka?

Sukatakaya93

2022-09-26

više od očekivanog

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: