2 KOMADA 316 Stainless Steel Europska Zatvoreni Telo Uvijati rukavac M5 M6 M8 Сверхмощная Zaokretni kopče Od Nehrđajućeg Čelika

  • 141.51 kn
  • 91.99 kn
(0 Naši kupci)

Uređenje kuće

Broj artikla:
  • e141406
Oznake:
  • zakivanje metalni nehrđajućeg čelika, vijak m6 zync, torbica medipad m6 turbo, sjekira od kože i nehrđajućeg čelika, vijak helicoil m6, osovina bmw 316, remen apple se od nehrđajućeg čelika, cijevi od nehrđajućeg čelika 4 automobila, čelična krune 316, ветровка bmw 316
  • Sirovina - nehrđajućeg čelika 316
  • brod od - Kina
  • Naziv - Аюнвэй
  • Broj modela - Rukavac od nehrđajućeg čelika-017
  • Pribor za samostalnu izradu - Obradu metala
  • Materijal - Od Nehrđajućeg Čelika
  • Certifikacija - Nema
  • Materijal kuka - Nehrđajućeg čelika 316
  • Boja - Sliver
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Veličina - M5 M6 M8

Specifikacija proizvoda

Materijal: Nehrđajući čelik 316

Površina: Visoka poliranje

Veličina: M5 M6 M8

Pakiranje: 2 kom

Lice:

1. Nehrđajućeg čelika 316, čvrst i protiv korozije

2. M3, pogodan za 1/8-inch-tether; tip gramofona: M6, maksimalna duljina 8,5 cm, minimalna dužina 5,7 inča

3. Za pouzdanu vezu sigurni da koristite pravu količinu stezaljki, a U-kuke, vijci moraju biti stroži.

4. Dobar alat za тросового užeta: Наперсток možete koristiti za zatezanje čeličnog užeta, lanca i drugog užeta; Наперсток pruža odličnu zaštitu od habanja površine kablova, omogućava korisnicima da izgrade vrlo uredan i izgradnju petlje u konopcima, s premazom ili bez premaza; Držači za kablova primjenjuju se na osigurajte slobodan kraj petlje natrag na проволочном тросе.

5. Odgovara za nešto što zahtijeva trajnu kabela, kao što su čelične žice, užad za odjeću, тяговый kabel koji se koristi kao set opreme za zaštitu od sunca, viseći svijećnjak komercijalne klase, komplet kabela ograde od nehrđajućeg čelika i tako dalje.

Veličina proizvoda

Prednost

Plaćanje

1. Mi prihvaćamo plaćanje preko Alipay, T /T, L /C, Western Union, PayPal, itd...

2. Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo. Uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

3. Mi nismo odgovorni za bilo kakve lokalne pristojbe ili porezi vaše zemlje.Troškovi isporuke ne obuhvaća osiguranje i poreze na uvoz/izvoz.

Otpremna

1. Nakon što je plaćanje će se izvršiti, šaljemo pošiljke u skladištu Eco-projekt.com.hr, što traje oko 3-4 dana, a zatim poslati u skladištu u svoju zemlju. hvala vam na strpljenju.

2. Molimo vas, pobrinite se da ste ostavili pravu adresu/broj telefona (mobitela)/ poštanski broj (zip code).To može olakšati dostavu predmeta na vas!

3. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

Povrat novca

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje, specifičan razlog za povratak.

Naši

Povratne informacije je vrlo važno za nas, mi nastojimo 100% zadovoljstva.Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, molimo vas prvo nas kontaktirajte, mi ćemo odlučiti da ih brzo i na najbolji mogući način.

Molimo vas, ostavite nam pozitivnu ocjenu i stavite sve 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima, vaša hitna preporuka-to je naš motiv krenuti dalje, mi ćemo biti vrlo zahvalni za svoje vrijeme, ako ste ostavili pozitivan komentar.

Profesionalni Proizvođač

Naša tvrtka je profesionalni proizvođač svih vrsta opreme za kuću i vrt, kao što su: такелажное oprema, brodska oprema, namještaj okovi ... i tako dalje Do sada imamo više od 16 godina iskustva u oblasti izvoza manyfacturer i Business-to-Business.Od listopada 2019 godine ćemo početi novi pokušaj i početi izvoz iz poslovanja klijenta.

Odjel prodaje

Naša tvrtka ima stručni tim za prodaju i svake godine sudjeluje u mnogim sajmovima u SAD-u, Nizozemskoj ..., itd. mi Smo uvijek rado primiti vaše e-mail ili poruku i dati brz odgovor o proizvodu, naručivanje, isporuku ili.

Naš Certifikat

Naša tvrtka ima stručni tim inženjera za kontrolu kvalitete, i ima certifikate, SGS, TUV, CE za mnoge proizvode.

+ Skladište Pakiranje

Na našem skladištu uvijek se čuva robu na iznos od 1,3 milijuna dolara, i kako bi se osiguralo da se cijeli nalog klijenta je bio poslan u roku 3-7 radnih dana.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: