Za Xiaomi Mijia Zgodan Usisavač SSXCQ01XY Hepa Filter Pomoćni Dio Home Auto Mini Bežične Zamjenjiva Oprema H13

  • 103.39 kn
  • 40.33 kn
(4 Naši kupci)

Kućanski aparati

Broj artikla:
  • e149748
Oznake:
  • zlatna jia, pribor antminer air, termostat xiaomi mijia, usisavač lydsto xiaomi, nesigurnim hlače, filter hepa broan, usisavač basseus, usisavač xiaomi vacuum cleaner, pribor za akupunkture kod kuće, auto-usisavač bezeus
  • Broj modela - za Xiaomi Mijia Zgodan Usisavač
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Rezervni dijelovi za Usisivač
  • Naziv - ОССИЕАО
  • Tip vakuum dogovor - Filteri

Korisna model

- Zgodan usisavač Xiaomi Mijia

OBAVIJEST

Svi naši proizvodi podržavaju дропшиппинг, ako je potrebno, možete se obratiti službi za korisnike!

Prije naručivanja obavezno potvrdite da je model vašeg uređaja odgovara modeli prikazani na ovoj stranici proizvoda možete provjeriti određeni broj modela proizvoda na gumi u dnu vašeg uređaja (mnogi čistilica strojevi imaju vrlo slična imena, tako da je potrebno razlikovati određeni broj modela)., ako ste zatražili povrat novca zbog kupnje nepravilne robe, vi ćete biti odgovorni za troškove povratne isporuke.

1, To nisu izvorne/originalne proizvode Xiaomi ili Roborock, ono što mi prodajemo, potpuno je nov kompatibilnim vrstom zamjene.

2, Paket uključuje sve setove, prikazani na slici koju ste odabrali gore.

3 Ukoliko je pošiljka izgubljena ili oštećena prilikom transporta, mi ćemo povrat novca, morate nas kontaktirati što je prije moguće.

4. Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvoriti bilo koji spor na Eco-projekt.com.hr.Mi ćemo vam pomoći riješiti ovaj problem.

5, Molimo vas, dajte nam priliku riješiti bilo koji problem.Svjesni smo, kako vi to možete огорчиться, ako nalog će se izvršiti u krivu, ali mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi se osiguralo zadovoljavajuće rezultate.

6, Sva dodatna oprema u mom dućanu se mogu brisati.

Prije nego što naručite, možete provjeriti jeste li dobili kupone trgovine, idite u naš dućan da biste dobili ekskluzivni kupon za obožavatelji.

Informacije o isporuci

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA.

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA odgovarati adresi isporuke.

4. Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

5. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

6. Ako niste dobili svoj teret u određenom roku, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

8. Mi, prodavatelj nije odgovoran za uvozne carine, odgovornost za to snosi kupac.Bilo koji spor, uzrokovane tim, nerazuman je.

9. Zbog čudan karakter međunarodnih operacija procijenjeno vrijeme isporuke na ovoj stranici se nalazi samo kao referenca, molimo vas, pratite informacije o praćenje u stvarnom vremenu.

Aliminsk

2022-12-05

Odličan proizvod, brza dostava u Italiji

Fjgfjhgjgfhjgjg

2022-07-27

Чудові i i u i чудовчудовчудовчудові i i i i u ні u u u u u u u u u There ' s no way to get on the offsite site of Xiaomi. A onda jak bonus postavio plakat za čišćenje Пилоса T bez prekida.

Freecrazy

2022-11-09

Jako dobar proizvod! Dolazi sa četkom kako bi se olakšalo čišćenje. Stavite uz izvornik za usporedbu! Preporučujem!

Alego 999

2022-09-24

Filteri su došli brže nego usisavač)))/

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: