Košarica Za Pecenje Inox Roštilj Košarica Za Roštilj Roštilj Pećnica Okrugli Satna Košarica Toplinu Kuhinjski Roštilj Roštilj Zračni Friteza

  • 110.44 kn
  • 75.10 kn
(0 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • e151800
Oznake:
  • Materijal - Plastika
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Ostali Pribor

[Dobar materijal] Naša košarica za prženje, izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, izdržljiv i trajan za korištenje.On je na toplinu i otporan je na koroziju, da ga nije lako deformira.

[Jednostavnost u korištenju] Ova košara za prženje jednostavan za korištenje.On ima uklonjivi vrata za jednostavno slaganje ili вынимания proizvoda, a također se lako zatvara i otvara.

[Non-stick] Ova košara za prženje na roštilju ima non-stick premaz, to je lako oprati i očistiti.On se okreće za 360 °, što omogućuje da se osigura ravnomjerno zagrijavanje hrane.

[Široku primjenu] Ova košara za запекания pogodan za запекания sušeno voće, kao što su kikiriki, orasi, bademi i sl. Veličine 12 × 18 potražite Molimo vas, provjerite u iznosu od prije kupnje.

[Aftermarket] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas, naša servisna ekipa će vam pružiti profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu.

Naziv proizvoda: Korpa za prženje na roštilju

Materijal: Nehrđajući čelik

Veličina: 12 x 18 cm

Boja: Srebrna

Napomene:

1. Mogu postojati manje razlike između slike i stvarne boje proizvoda.Mi ćemo se potruditi da vam pokazati točnu boju.

2. Molimo, imajte na malu razliku u veličini zbog ručnog mjerenja.

1 x Košarica za prženje na roštilju

Pržionica za Kuhinjske Pecenje od Nehrđajućeg Čelika, Жаропрочная Okrugla Košara Za Pećnicu

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: