Obostrano Ljepljive Ručka Kuhinjska Zidna Kuka Vješalica Traka Čvrsta Prozirna Zidni Utikač za Pohranu Kuhinja Kuke za Kupaonicu

  • 1.71 kn
  • 0.86 kn
(0 Naši kupci)

Kućni skladištenje i organizacija

Broj artikla:
  • e170009
Oznake:
  • ljepljive trake бронз, ljepljive vintage vješalica, ljepljive vješalica za slike, ljepljive trake beig, police za pohranu u kupaonici, znak upozorenja traka 10, krzno самоклеящийся, traka prozirna 500, vodootporne radna traka, vodootporna traka za vježbanje
  • Naziv - ФГХГФ
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Stil - Jednostavan i moderan
  • Broj kuke - >10
  • Način instalacije - Ljepljiv
  • Применимый scenarij - Kuhinja, dnevni boravak, Kupaonica
  • Materijal - Silikonska Guma, Plastika

Obostrano Ljepljive Ručka Kuhinjska Zidna Kuka Vješalica Traka Čvrsta Prozirna Zidni Utikač za Pohranu Kuhinja Kuke za Kupaonicu

Praktičan kuka: Dvosmjerni, ljepljive zidne kuke Višenamjenski kuke za kuhinje kupatila dnevnog boravka, Ljepljive zidne kuke kuke za pohranu.

Materijal premium klasa: Ovaj dvostrani ljepilo za zidne kuke Ne ostavlja trag, ostataka, tragova od kuka je solidan ljepilo bez podloge, dobra elastičnost i čvrstoću, ga lako razbiti, отрывание ne ostavljaju tragove ljepila, koje je teško ukloniti, a imajući u zid čist.

Dobra otpornost na atmosferske uvjete: nekoliko stupnjeva ispod nule zimi, visoka ljetna temperatura 40 stupnjeva.neće utjecati na njegovu adheziju i da će ostati čvrsta.Na obične kuke utječu visoke i niske temperature, smanjuje viskoznost ili smanjuje apsorpciju zraka zbog kompresije i ekspanzije.

Super otporni na vodu: Obična ljepljiva kuke отваливаются slučaju gutanja vode.Naše šanse ostavlja trag kuke će ostati trajna čak i u vodi spreju vode, vlage na zidu.

Korištenje scenarija: Idealan za široku primjenu na različitim površinama, kao što su opeka, staklo, metal, drvena vrata, ploče, metal, plemeniti čelik, posebno pogodan za držanje pribora za tuširanje ili kupanje u kupaonici ili kuhinjski pribor i alat na stražnjoj strani pločice.

1) možete izvršiti plaćanje putem različitih načina plaćanja na Eco-projekt.com.hr.Kako platiti: http://help.Eco-projekt.com.hr/pay_order.html 2) Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe. 3) Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo. Uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.DOSTAVA: 1) šaljemo samo na vaš potvrdio adresu.Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa dostave ispravna prije kupnje. 2) u pravilu, za sve narudžbe će biti isporučen u roku od 1-2 radna dana nakon potvrde plaćanja. 3) Prosljeđivanje antena mail samo za robe težine manje od 2 kg. 4) Ako vam je potreban proizvod vrlo hitno, molimo, kontaktirajte nas za dostavu DHL-om ili FedEx Itd. Mi izračunajte troškove isporuke za vas.Dostava je uvijek traje oko 3-7 dana. POVRAT: 1) Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz 2) radimo sve što Možemo služiti našim klijentima. 3) Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 7 dana od dana primitka robe iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupac mora osigurati da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat.Kupac mora pokušati podnijeti tužbu u logističkog tvrtku, kako bi nadoknadio trošak štete ili gubitka.Kupac će biti odgovoran za troškove dostave prilikom vraćanja robe.Recenzije: 1) da je Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas. 2) Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama. 3) Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar. 4) Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: