Besplatna dostava 1 kom. 3-12/3-13/3-14/4- Rezanje rupa konusno svrdlo za Bušenje koraka spirale Каннелюры industrijske kvalitete 12mm Csu М35 Za postali Ss

  • 43.11 kn
  • 34.91 kn
(0 Naši kupci)

Pribor za ručni i električni alat

Broj artikla:
  • e183673
Oznake:
  • svrdlo hss 4 32, telo bušilica za nokte, odvijač m35, bušilica za nokte smo, эпоксидное bušilica za nokte, poklopac dodge 63 mm, trn za kosu m35, 6 brzina krune za bušenje, drill press 12mm, 35 korak metalne krune za bušenje
  • Pribor za samostalnu izradu - Obradu metala
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - ВД-ХСМ35СД4-12
  • Materijal - Brzorezni čelik
  • Vrsta - Krune za bušenje колонкового
  • Naziv - ФУДО
  • Korištenje - Bušenje metala
  • Primjena - za plate SS, bušenje rupa u čeličnih ploča na metalnoj ploči
  • Tehničke karakteristike - 3-12/3-13/3-14/4-12
  • Vrat - Imbus 1/4"
  • Certifikacija - Nema
  • Dužina - 50-63 mm
  • predmet - Kit ступенчатых vježbi M35 hss

Opis proizvoda:

Detalj: Svrdlo koraka CSU posebno za rupe na ploči SS debljine od 5мм.

Materijal: HSS čelika M35 materijal površinska Obrada: оловянное pokriva Vrat: 1/4 "hex koljenica Pakiranje: plastične vrećice Tehničke karakteristike: 3-12/3-13/3-14/4- 12 mm (4, 6, 8, 10, 12 мм5 koraka) / 4-12 (9 koraka) promjera koljenica 6 mm za Idealno za izrezivanje rupa na nehrđajućeg čelična ploča debljine manje od 5 mm Karakteristike: Brzina bušilice, također poznat kao korak bušilica ili пагодная bušilice, uglavnom se koristi za bušenje lima udaljenost oko 3 mm. Jedna bušilica se može koristiti umjesto nekoliko bušilice za obradu rupe različitih promjera u skladu s potrebama i mogu ostvariti jednokratnu obradu velikih rupa bez zamjena za bušenje i bušenje позиционирующих rupa.

Proizvodnja proizvoda: sada je sve zakoračio vježbama izrađuju se metodom pune brušenje CBN, a materijal uglavnom je brzorezni čelik sa visokim zahtjevima točnosti obrade.Ovisno o različitim uvjetima obrade, može se izvršiti obrada površinskog premaza za produljenje vijeka trajanja alata i poboljšati trajnost alata.

Područje primjene: proizvod se može koristiti u automobilskoj, zrakoplovnoj industriji, obradu lima, электромонтажных radu i održavanju, kao i u drugim industrijama.U isto vrijeme je proizvod jednostavan za nošenje i može se koristiti sa električnim ručni snaga vježba i drugim alatima za rad na velikim visinama.

Rezanje kapacitet: ako se koristi električna ručna električna bušilica, snaga bi trebala biti veća od 550 W, debljina željezne ploče ≤ 5 mm, debljina običnih čeličnih ploča ≤ 3 mm i debljina ploča od nehrđajućeg čelika ≤ 1 mm,

Ako se koristi stol bušilice, debljina željezne ploče iznosi ≤ 5 mm, debljina običnih čeličnih ploča - ≤ 5 mm, a debljina ploča od nehrđajućeg čelika - ≤ 2 mm,

Mjere opreza: tijekom rada potrebno je kontinuirano hlađenje za zaštitu svrdla od požara, zbog visoke temperature uzrokovane trenjem rezanja,

Ako se obrađuje samo 1-2 otvore za hlađenje nije potrebno (da se može utvrditi ovisno o debljini ploče i veličine promjera tretirano rupe).

Briga za svrdlom: glavu bušilice može polirati i nakon dugotrajne upotrebe.Nakon svake upotrebe nanesite антикоррозийное ulje, spriječiti pojavu hrđe.

Srodni proizvodi:

Izložba proizvoda:

Dostava:

Kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave.Poslat ćemo vam robu u roku od 7 dana nakon vaše uplate.

Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u životnom ciklusu običaja u pojedinim zemljama, što može utjecati na brzinu skeniranja vašeg proizvoda.Molimo, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske usluge, naknade, carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju.Te dodatne naknade mogu se naplaćivati tijekom dostave.Mi ne возмещаем troškovi isporuke za otkazivanje isporuke.

Troškovi isporuke ne obuhvaća nikakve poreze na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.

POVRATAK:

Mi radimo sve što je moguće da se služiti našim klijentima najbolje što mogu.

Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 15 dana od dana primitka robe iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupac mora osigurati da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat.Kupac mora pokušati podnijeti tužbu u logističkog tvrtku, kako bi nadoknadio trošak štete ili gubitka.

Kupac će biti odgovoran za troškove dostave prilikom vraćanja robe.

Jamstvo i održavanje:

Nudimo besplatnu zamjenu u roku od 1 mjeseca.Kupci mogu zatražiti zamjenu u roku od 15 dana od primitka vama robe.Kupac mora vratiti nam robu u izvornom stanju i mora snositi troškove prijevoza za povratak.

Mi također pružaju 12-mjesečni besplatno održavanje.Kupac mora vratiti nam robu u izvornom stanju i mora snositi troškove prijevoza za povratak.

Ako je potrebna zamjena bilo kakve detalje, kupac također mora platiti troškove zamjenjivih dijelova.

Prije povratka robe, molimo vas da potvrdite povratnu adresu i način dostave s nama.Nakon toga, kako ćete proći proizvod logističke tvrtke, molimo vas, pošaljite nam broj za praćenje.Nakon što smo dobili robu, mi ćemo to popraviti ili обменяем ih što je prije moguće.

Recenzije:

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: