1080P Auto Crtica Kameru od 3 Inča Vožnja Video Auto Dvr Петлевой Snimač Za Prednje i Stražnje Noćno G-Senzor Auto Oprema

  • 56.93 kn
  • 34.13 kn
(2 Naši kupci)

Automobili, rezervni Dijelovi i Pribor

Broj artikla:
  • e191877
Oznake:
  • Auto DVR, skladište ploču sprijeda i straga, video snimač za vozila, auto kamera
  • Certifikacija - CE
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip elementa - Auto DVR
  • Način rada skupštine - Prijenosni Snimač
  • Kadrova u sekundi - 10
  • Proizvođač Chipset - Drugo
  • Naziv - NoEnName_Null Ne ime

Napomena: Molimo vas da ne kupite memorijsku karticu odvojeno!To je samo kartica, bez kamere, molimo, naručite ga zajedno s kamerom, hvala!

Karakteristike:

Objektiv 1080P i mala količina: visoke rezolucije od 1080P za više informacija za vas. 3-inčni ekran, ravna štap na vozilu se ne će blokirati direktnu vidljivost prilikom vožnje.

Ciklički zapis: može automatski prepisati najstarija datoteka za spremanje trenutne datoteke, stare video će biti uklonjen, kako uštedjeti prostor za nove video.Ne brinite o popunjavanju SD kartice da biste zaustavili snimanje, spremanje pojedinosti i izbjeći uklanjanje ručno.

Senzor sile gravitacije: Kada se dosegne ograničenje kapaciteta memorijske kartice naš uređaj automatski перезапишет stari zapis.Video recorder može automatski detektirati iznenadni potres/sukob, blokirati objektiv, pa čak i ciklički zapis neće biti skriven.U slučaju nepredviđene spora zaključani video neće перезаписано.

Nadzor parkiranja: možete pratiti pratnjom vašeg automobila tijekom cijelog dana, kako bi se osigurala sigurnost. Kada je uključena funkcija praćenja parking kamera nadzorna ploča se automatski uključuje i video zapise, kada je auto kamera otkriva vibracije, čak i kada je automobil parkiran i isključen.

Aplikaciju s nekoliko okruženjima može se koristiti kao kameru djece za promatranje roditeljima djece.Također je moguće snimati i reproducirati za studente koji ne žele da propustite važne lekcije i predavanja; Za putnike ova mini-kamera može snimati fotografije i video bilo je važan trenutak, pravne odvjetnika ili policije kamere mogu pružiti važne dokaze.

Jednostavnost instalacije i kompaktnost: cam je tip odojak, vrlo je jednostavan za instalaciju i rad za nove korisnike.

Tehničke karakteristike:

Kut objektiva: 140 °

Video format: AVI

Baterija: 200 ma, ugrađena.

Radni napon: 5 v istosmjerne struje

Frekvencija: 50 Hz / 60 Hz

Radna struja: 1000 mah

Radna temperatura: 0 ° c -60 ° c

Temperatura skladištenja: -20℃-70 ° c

Rezolucija: 1080P / 720P / VGA

Memorija: TF kartica (do 32 GB) (kartica nije uključena)

Varijante jezika: Kineski / Engleski / Ruski / Japanski / Francuski / Njemački / Španjolski / Poljski / Korejski / Talijanski / Portugalski, itd

Paket sadrži:

1 kom. * diktafon za vožnju

1 kom. * kabel

1 kom. * gubitnik

1 kom. * Upute

bok, dečki, hvala što ste posjetili moj dućan.ako želite kupiti više nego što smo naveli, molimo kontaktirajte nas.mi ćemo biti spremni da će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Cesardel 21

2022-12-28

Proizvod je došao. Kutija помята, ali diktafon nije oštećen. U radu nisu testirani. Preporučujem prodavatelja.

Crolik 12

2023-01-07

Pakiranje je samo omot i kutija od tankog kartona, sve помятое, takav osjećaj, da je nogomet igrao. Sam drvosječa čudo nije ozlijeđen. Kada je uključen, čini se, funkcionira.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: