500x Žuti Poklopac aparata za Nape, Remen i kopča za Защелкивающихся Stezaljke Avionu za Hyundai Chery BYD

  • 317.29 kn
  • 222.10 kn
(1 Naši kupci)

Dodatna oprema za interijer

Broj artikla:
  • e196608
Oznake:
  • automobil byd e6, ključ byd e6, gornji poklopac yamaha sklop, pričvrsni vijak kawasaki zzr, byd f0 dvd, ogledalo byd e6, pričvrsni vijak peugeot, tv byd e6, plastična kopča kawasaki 7 mm, kopča poklopca brod
  • Visina proizvoda - 2.1cm
  • Širina proizvoda - 0.65cm
  • Tip elementa - Spone i spona
  • Radna temperatura - -10-45 stupnjeva
  • Certifikacija vanjskih iskusenja - ce
  • Dužina proizvoda - 2.1cm
  • Težina proizvoda - 0.02kg
  • Tip materijala - Plastika
  • Naziv - Калили
  • Naziv modela - Spojnica za ploču
  • Model automobila - Hyundai Chery BYD i tako dalje
  • Boja - Žuta

Dobrodošli u naš dućan Kalili - poznati brand specijaliziran u pružanju inovativnih, gospodarskih i kvalitetnih proizvoda.Specijalizirani smo za automobilskih proizvoda i запчастях već mnogo godina.Stalno usavršavanje i inovacije - naš vječni cilj.Nadam se da ćete biti u mogućnosti izvršiti kupnju sa zadovoljstvom ovdje!

Automatsko žuta spona Zasun Zasun Izglađivanje Pravne razrede Poklopca aparata Клобука poklopca motora

Stanje: Potpuno novi

Boja: Žuta

Veličina Cca:

Promjer glave: 6,5 mm

Dužina šipke: 21 mm

Pogodan za veličinu rupe: 2,6 mm

Primjena: Hyundai Chery BYD i tako dalje

Molimo, molimo vas, provjerite veličinu odgovarajuće rupe

O nama Naša tvrtka je osnovana u siječnju 2012. Od tada smo se posvetili pružanja potrošačima, prodavcima širom svijeta izravan pristup stotinama proizvodnih pogona u cijeloj Aziji putem naše internet-kanala.Unosimo profesionalni doprinos u procesima nabave u maloprodaji, izravne opskrbe tvornice, prezentacije proizvoda, kontrolu kvalitete i ispunjenje. Dostava 1. Roba će biti poslana u roku od 1-3 radna dana nakon što smo potvrdili vašu uplatu. 2. Molim vas, recite mi vašu trenutnu adresu nakon uplate u roku od 1-2 dana; u protivnom, mi ćemo brod vašu robu na temelju vaše adrese, pa budite sigurni da je ispravna. 3. Obično 15-60 dana doći do odredišta, različite zemlje dolaze u različito vrijeme! 4. Ponekad to može potrajati dulje zbog lošeg vremena, što je gubljenje vremena na carinjenje.Dakle, molimo vas da strpljivo čekati, kada ne dobijete svoju robu na vrijeme.Ako ne primite robu u roku od 60 dana, molimo vas, kontaktirajte nas, i tada mi ćemo vas pratiti.Politika Povrata 1. Nadamo se da će naši proizvodi uvijek će moći da ste zadovoljni! 2. Ako nešto nije tako, molimo, kontaktirajte nas za prvi put, kroz on-line sustav ili putem e-maila u roku od 3 dana nakon dolaska, bolje s fotografijama, da se jasno vidi problem. 3. Ako niste 100% zadovoljni sa kvalitetom robe a vi trebate vratiti ili zamijeniti, to učinite u roku od 7 dana nakon dolaska, i vi ste odgovorni za troškove dostave.Povratne informacije 1. Vaše mišljenje je za nas uistinu važno.Molimo vas da odvojite nekoliko sekundi, ostaviti odličan savjet, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom, hvala! 2. Mi smo uvijek ponuditi vam najniže cijene na najbolje proizvode i usluge. 3. Popust na veliki nalog: Ako vam treba staviti veliki red, prelazi maksimalni iznos, molimo vas, kontaktirajte nas da biste dobili poseban popust, i mi podržavamo veliko prodaju.Kontaktirajte nas 1. Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna bilo kakvu pomoć, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas! 2. Trudimo se odgovoriti što je prije moguće, ali, molim vas, dozvolite da se odgoditi odgovor na izvan radnog vremena.Rado ćemo vam odgovoriti na bilo koje pitanje.Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati mene. Napomena: pažljivo Smo provjeriti svaki proizvod prije slanja.ako proizvod koji ste primili, pokvario tijekom dostave, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 48 sati, dat ćemo vam najbolje rješenje.Hvala na razumijevanju.

Sergeigarcuev

2022-08-18

Dobar proizvod, dobru kvalitetu

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: