Urastao Nokat Педикюрный Alat Za Njegu Stopala Kopča Za Nokte Za Nogu Restorativni Uređaj Za Korekciju Педикюрный Alat Za Njegu Noktiju Stopala Ortopedske Акроникс

  • 10.69 kn
  • 6.41 kn
(0 Naši kupci)

Alati za Nokte

Broj artikla:
  • e218287
Oznake:
  • лтира urastao nokat, alat za urastanje noktiju crna, adapter вросшего nokta na nozi, alat za nokte kada паронихии, nosač za вросшего gljiva, urastao гвоздильный mašina, alat za nokte krom, uklanjanje вросшего gljiva, uklanjanje urastanje naljepnice za nokte, bol u plastici вросшего gljiva
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Certifikat kvalitete robe - 3C
  • Broj modela - /

Urastao Nokat Педикюрный Alat Za Njegu Stopala Kopča Za Nokte Za Nogu Restorativni Uređaj Za Korekciju Педикюрный Alat Za Njegu Noktiju Stopala Ortopedske Акроникс

Karakteristike:

Pogodan za korekcije urastanje noktiju na nogama, паронихии i tako dalje.

Napraviti tako da možete popraviti urastao toenail kod kuće.

Jednostavan za korištenje, ima brz učinak.

Kako koristiti:

1. Dezinficirajte nokte na nogama, nokti na rukama i alata.

2. Smjestite obje strane вросшего gljiva dvije kuke na opremi.

3. Jednom rukom uhvatite srednju uporište alat, a drugom rukom zategnite maticu, da se osigura učvršćenje na ногте. (Točka oslonca u dva smjera za različite veličine noktiju.)

4. Polako jednostavno pojačajte dok se ne pojavi osjećaj proširenja (bez boli), možete se spustiti noge u toplu vodu tijekom korekcije.

5. Malo jednostavno pojačajte za svakih 10 minuta.

6. Nakon 30 minuta izvadite noge iz vode, pričekajte 15 minuta, da su noge presušila.

7. Skinite opremu, nokat na nozi će se mijenjati, засуньте malo medicinska vune pod spušta na nokte, kako bi se spriječilo skok.

Tehničke karakteristike:

Tip: Zatvarač вросшего nokta na nozi

Materijal: Metal

Veličina: Kao na slici

Boja: Kao na slici

Paket uključuje: 1PCx Zasun вросшего nokta na nozi

Napomene:

Zbog razlike u osvjetljenju i postavkama zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od predstavljena fotografijama.

Molim vas, dopustite malu razliku u veličini, zbog različitih mjerenja ručno.

O nama

Naša tvrtka je profesionalna prekogranične tvrtka e-commerce s profesionalnim osobljem, profesionalnim proizvodima i markama.

U osnovi mi smo sudjelovali u veleprodaji i maloprodaji trgovinom robe.

Dostava

Kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave.Ako želite poslati robu kurir, molimo vas da platite dodatne troškove dostave.Poslat ćemo vam robu u roku od 7 dana nakon završetka plaćanja.

Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u životnom ciklusu običaja u pojedinim zemljama, što može utjecati na brzinu skeniranja vašeg proizvoda.

Mi ne возмещаем troškovi isporuke za otkazivanje isporuke.

Povrat novca

Mi radimo sve što je moguće da se služiti našim klijentima najbolje što mogu.

Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 20 dana od primitka robe iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupac mora osigurati da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat.Kupac mora pokušati podnijeti zahtjev.

Kupac će biti odgovoran za troškove dostave prilikom vraćanja robe.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: