Silikonska torbica za Soundcore Liberty 3 Pro, zaštitna torbica s карабином za pribor za slušalice Soundcore Liberty 3 Pro

  • 19.95 kn
  • 8.41 kn
(0 Naši kupci)

Prijenosni Audio i video

Broj artikla:
  • e26367
Oznake:
  • dugo carabiner, torbica funda soundcore, carabiner škoda, шифоновые šalove liberty, jastučići soundcore, čelični anker, анкерные dogovor, zvučnik bluetooth sorento, torbica airpods pro marke, radio lefon soundcore 2
  • Tip elementa - Navlake Za slušalice
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Silikonska torbica za Soundcore Liberty 3 Pro, zaštitna torbica s карабином za pribor za slušalice Soundcore Liberty 3 Pro

Označene stavke:

1. Idealna sadnja: Ova silikonska torbica posebno dizajniran za slušalice Soundcore Liberty 3 Pro i izrađen od kvalitetnih materijala, koji je lagan i lako prenosiv.

2. Zaštita cijelog tijela: zaštitna ljuska je napravljena od fleksibilna, otporna na udarce i ugodan na dodir silikon materijala, koji može zaštititi vaše slušalice Liberty 3 Pro od prašine, metala, ogrebotina i vanjskih utjecaja.

3. Kontinuirano punjenje: silikonska torbica drži priključak za punjenje, tako da možete naplatiti slušalice, bez skidanja silikonska torbica, i lako se koriste sve funkcije.

4. Jednostavnost instalacije: Mekani silikonski materijal, lako se instalira i upućen.Prednji led vidljiv, tako da možete lako otvoriti ili zatvoriti poklopac rukama.

5, Paket uključuje: paket uključuje silikonska torbica i sačmarica, osim umetaka i punjač baterije.

Opis:

Torbica za slušalice je izrađen od visoko-kvalitetne i trajne silikona, čime 360-stupanj zaštite slušalice od udaraca, padova, ogrebotina, prljavštine, udaraca i drugih svakodnevnih oštećenja.Bez obzira kako ćete mijesiti, silikonska torbica se ne deformira.

Tehničke karakteristike:

Naziv: Zaštitna torbica za slušalice

Kompatibilnost: Kompatibilan s Soundcore Liberty 3 Pro

Materijal: Silikon

Dostupne boje: Crna, bijela, crvena, tamno-plava, tamno-zelena

Pakiranje list:

1 * Silikonska torbica

1 * Carabiner

Napomena:

Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja u proizvodu postoji razlika u boji, molim vas, shvatite to.

Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: