Kimcci 50 kom./lot Kvalitetan Turpija Za Nokte, Manikura Alati za Brušenje Blokova Tanak Tampon RUB 100/180 Dizajn Noktiju Salon Manikura Pribor

  • 183.19 kn
  • 126.40 kn
(0 Naši kupci)

Alati za Nokte

Broj artikla:
  • e27478
Oznake:
  • celina za posao, metal turpija za nokte, surround cvjetni noktiju, veliko solarni noktiju, Oprema za pse, tanka mapa za datoteke, trepavice kimči, noktiju datoteke bosch, баффовая tanki povez za glavu, datoteku 100180 mjesec
  • Broj komada - KOMBO
  • Tip elementa - Turpija za nokte
  • Broj - 50шт.
  • Materijal - Akril
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Veličina - 100/180
  • Napon - None
  • Naziv - Kimči
  • Broj modela - Kimcci-50lx

Kimcci 50 kom./lot, turpija za nokte dobre kvalitete, alati za manikuru, brušenje blokova, tanak tampon rub, 100/180, Pribor za manikuru u salonu, kvalitetne zaštitne brušenje blokova, mogu se koristiti za nokte na prstima ruku i nogu, jednostavan i praktičan za korištenje, pogodan za profesionalnu ili kućnu uporabu. Imajte na umu :

1) Ako imate bilo kakvih pitanja o vremenu isporuke, дефектном kao i ne-primljenih proizvodima, molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativan komentar, možemo vam dati zadovoljan odgovor i dozvolu.

2) obećanje da Ćemo pružiti bolju uslugu za naše vrijedne klijenta.Prodajemo kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cijenama i первоклассному usluzi.Na bilo koje pitanje će biti odgovoreno u roku od 24 sati (osim subote i nedjelje).Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Uplate:

1) Prije kupnje, molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa dostave ispravna.Ili ne, molimo ispravite to prije plaćanja.

2) Molimo vas da ostavite napomena u plaćanju računa kod plaćanja, ako imate bilo kakve posebne želje (boja/veličina).

3) Za preciznije isporuke preporučuje se odrediti broj telefona.

Rok isporuke i prijenosa:

1) šaljemo robu širom SVIJETA kao poklon.

2) Roba će biti poslana u roku od 1-2 radna dana nakon primitka uplate.

3) Proizvodi se šalju avionom u Hong kongu (šaljemo svoje parcele s besplatnim brojem za praćenje), dostavljaju se u većini zemalja u roku od 10-30 radnih dana.

4) Vrijeme isporuke ovisi o odredištu i drugih čimbenika, ona može potrajati i do 30 radnih dana.Ako ne možete dobiti kroz 38 dana.Molimo, kontaktirajte nas za dobivanje dozvole.

5) Na dostavu mogu utjecati odmor, događaji i drugi faktori nesigurnosti.Ne možemo jamčiti točno vrijeme dolaska.

6) Molimo, imajte na umu da je klijent od Italiji ili Brazilu, zbog strogih carinskih politika svojih zemalja u pogledu robe iz Istočne Azije, brzina isporuke može biti značajno kasniti.

7) Ako vam se ne sviđa prividno dugo vrijeme isporuke, molim vas, nemojte nuditi cijenu.Mi ne želimo da se negativan, neutralan ili lošu ocjenu DSR samo zbog vremena isporuke.

8) Uvozne dažbine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

9) Molimo kontaktirajte carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja / kupnje.

Povratak i Povrat novca:

1) DOA (mrtav po dolasku) ili neispravna roba će biti ponuđen na razmjenu.Povrat će biti ponuđen, ako zalihe neće biti na raspolaganju.

2) Kupac je dužan platiti trošak povratne dostave.Proizvod mora biti vraćen u неповрежденном obliku u originalnoj kutiji.

3) Ako se želite vratiti novac zbog neispravnosti proizvoda ili bilo kakve druge probleme s kvalitetom, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 3 dana nakon njegova primitka.Naknada u vezi sa stražnje slanju, mora biti plaćen vama samostalno.

4) Ponekad mogu da se izgube manje od 0,5 posto paketa, ali, molim vas, ne brinite o tome.Ako ste još uvijek ne možete dobiti naručene proizvode na vrijeme, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće.Mi ćemo biti odgovorni za ponovno slanje nove robe.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: