Desktop Ogrlica I Naušnice Izlog Okvir Kozmetika Prsten Kutije Za Nakit Kutije Za Pohranu Ključeva Okvir Za Pohranu Jednostavna Igra Namještaj

  • 58.14 kn
  • 46.53 kn
(0 Naši kupci)

Kućni skladištenje i organizacija

Broj artikla:
  • e44901
Oznake:
  • muška kutija s prstenima od nehrđajućeg čelika, plastični prstenovi cirti, plastični prstenovi cm, nakit od žice darice, la čuvanje nakita, postolje za pohranu nakit, putovanje odjel za шкатулок za nakit, drvena kutija za nakit imbus, kutije za pohranu kacige
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Detaljne informacije:

Stanje: 100% Potpuno Novi

Materijal: polipropilen plastike

Boja: crna, bijela, crvena, ljubičasta, zelena

Veličina: kao što je prikazano na slici

Težina: oko 120 g

Napomena:

1. Molimo, omogućite mjerenje s malim odstupanjem.

2. Zbog razlike između različitih monitora slike ne mogu odražavati stvarne boje proizvoda.

O isporuci

1. Rok isporuke za većinu zemalja / regija je 15-60 radnih dana.Međutim, neki isporuke može biti pritvoren zbog nepravilnog rukovanja prijevoznika, carine kašnjenja, uvozne carine, politika zemlje kupca, udaljenim područjima ili bilo koje druge okolnosti koje ne ovise o nama.

2. Ako vam je potrebno više brzo vrijeme isporuke, molimo vas da nas kontaktirate da koriste DHL, TNT, FedEx Itd. I platiti dodatni troškovi dostave.

O porezima

1. Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.

2. Kupac je odgovoran za plaćanje uvoznih pristojbi, poreza i naknada.To je izvan naše kontrole u vezi carine i poreza.Molimo, imajte na umu!

3. Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo koje dodatne naknade potrebno, prije početka trgovanja /kupnje.

O возвратах

1. Ako niste zadovoljni proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate prije njegova povratka i vratite ga u roku od 15 dana za zamjenu ili povrat.

O povratne informacije

1. Ako ste zadovoljni sa tim, molimo vas da ostavite pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica, puno vam hvala!

2. Vaša podrška i podrška - to je naša motivacija nastaviti kretati prema naprijed.Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

3. Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, mi ćemo vam pružiti zadovoljavajuće rješenje za rješavanje bilo kakvih nesuglasica.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: