Stražnje svjetlo za bicikl USB punjiva stražnje stražnje svjetlo za bicikl, upozoravajuća žaruljica sigurnosnog Pribora Za bicikle

  • 8.62 kn
  • 5.20 kn
(2 Naši kupci)

dodatna oprema za bicikle

Broj artikla:
  • e54369
Oznake:
  • biciklistička glavčine dinamo-strojevi, biciklističke svjetla punjive auto, pink punjiva biciklistička fenjer, biciklistička fenjer s uzorkom, biciklistička fenjer cytec, biciklistička fenjer kingsir, stražnji biciklistička fenjer usb svijetle, biciklistička fenjer vzto, snažan biciklistička fenjer, biciklistička fenjer batfox
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Led Noć
  • Certifikacija - CE
  • ТИП2 - žarulja sa žarnom niti
  • Ugradbeni smještaj - Sjedište post trn
  • Izvor napajanja - baterija
  • ТИП1 - Napaja se iz USB

Naziv aukcija će se ovdje!Opis:

Stanje: 100% novo visoke kvalitete

1. Višenamjenski: Može se koristiti i kao biciklističke led stražnjih svjetala, signalizacije lampa ili prednja svjetla.Osim lančanik olovke, možete ga staviti u sjedište post pin, torbe za kacige i još mnogo toga. (Dužina remena: 7,677 inča/19,5 cm, može primiti većina bicikala sjedište post trn)

2. Super cool za treking: Ako ste osoba koja voli biciklizam, planinarenje i druge vrste aktivnog odmora, ovaj izdržljiv lampa će postati nezamjenjiv u vašem putovanju.

3. 5 načina rasvjete su: crvena svjetla; Crveno slabljenje; Crveno brzo treptanje; Crveno sporo treperenje; treptanje SOS.

4. USB punjiva: ugrađena punjiva litij-polimer baterija kapaciteta 250 mah, on prestaje trošiti svoj novac na kupnju baterije za njega.Svjetiljka se može puniti s vašeg računala ili bilo kojeg uređaja s USB-priključkom.Za potpuno punjenje traje svega 1,5 sati.Vrijeme rada ovisi o odabranom načinu rasvjete.

5. Ultra svijetle i vodootporan

6. Jednostavan za instalaciju i uklanjanje: Быстросъемный gumeni remen, a zatim stavite ga na bicikl ili skinite s njega.Apsolutno bez problema!Vrlo zgodan alat za bicikl.Možete ga skinuti ili obući u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, da učinkovito spriječiti krađu.Posebne upute: Molimo vas, ne uranjajte USB port u vodu, iako je vodootporan

To je savršen dodatak, kao i dobar poklon vašim prijateljima, on će vas lijepa na slici.Pogodna za bilo koje doba godine.

Upućivanje uključuje:

1 x Biciklistička dugo svjetlo

1 x USB kabel za punjenje

Opis vašeg proizvoda će biti objavljena ovdje.Možete koristiti HTML, ako želite.Tip fonta, stil i boja unaprijed zadani, ali mogu biti prepisane u prozoru opisa stavke.Opis proizvoda može biti proizvoljno dugo, jer veličina predložaka će odgovarati duljini vaših opisa.

Ovdje će se navesti svoje podatke o plaćanju.Možete kreirati particiju plaćanja kao dio informacija o dobavljaču na stranici Pojedinosti o dobavljaču na kartici Postavke.Nakon izrade informacije o dobavljaču možete ga odabrati za uključivanje u svoj oglas na stranici popisa, u blizini odabranom predlošku.Ako nemate plaćanja rekviziti, ovaj dio će biti uklonjena iz predloška.

Ovdje se prikazuju vaše podatke o dostavi.Možete kreirati particiju za isporuku kao dio informacija o dobavljaču na stranici Pojedinosti o dobavljaču na kartici Postavke.Nakon izrade informacije o dobavljaču možete ga odabrati za uključivanje u svoj oglas na stranici popisa, u blizini odabranom predlošku.Ako nemate informacije o isporuci, ovaj dio će biti uklonjena iz predloška.

Vaši Uvjeti prodaje navedeni su ovdje.Možete kreirati particiju Uvjeta prodaje kao dio informacija o dobavljaču na stranici Pojedinosti o dobavljaču na kartici Postavke.Nakon izrade informacije o dobavljaču možete ga odabrati za uključivanje u svoj oglas na stranici popisa, u blizini odabranom predlošku.Ako nemate Uvjeta prodaje, ovaj dio će biti uklonjena iz predloška.

Vaše informacije o nama će biti stavljen ovdje.Možete kreirati particiju "O nama" kao dio informacija o dobavljaču na stranici pojedinosti o dobavljaču na kartici "Profili".Nakon izrade informacije o dobavljaču možete ga odabrati za uključivanje u svoj oglas na stranici popisa, u blizini odabranom predlošku.Ako nemate informacije o nama, ovo poglavlje će biti uklonjena iz predloška.

Ovdje će biti navedena vaša kontakt informacije.Možete kreirati particiju "Kontaktirajte nas" kao dio informacija o dobavljaču na stranici pojedinosti o dobavljaču na kartici "Profili".Nakon izrade informacije o dobavljaču možete ga odabrati za uključivanje u svoj oglas na stranici popisa, u blizini odabranom predlošku.Ako nemate informacije o tome kako kontaktirati s nama, ovaj dio će biti uklonjena iz predloška.

Mr Quinto

2023-01-11

Savršen. Najljepše stražnja svjetla, koja postoji na tržištu

Aqil Ferecov

2022-10-12

ideja je sjajna, ali u stvarnom životu ne funkcionira tijekom putovanja. on se isključilo zato što se samo po sebi kroz 1 minutu - ulje ima i bio je napunjen prije upotrebe.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: