Vanjski Mačji Dom Vodootporan Pseću Dom Vodootporan Mačji Kuća Vila Šator Mačji Dom Mali Dom Za Kućne Ljubimce I Staništa Toplo Mačji Sklonište

  • 340.23 kn
  • 153.12 kn
(0 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • e59770
Oznake:
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip elementa - Kreveti i Fotelje
  • Materijal - Najlon
  • Vrsta - Psi
  • Stil pranja - Ručno pranje

Vanjski mačji dom vodootporan pseću dom vodootporan mačji planinska vila šator mačji dom mali dom za kućne ljubimce i staništa Toplo mačji sklonište Opis: Vodootporna kućica za kućne ljubimce zgodan i zadržava toplinu vašeg ljubimca u hladnim vremenskim uvjetima.Pogodan za garaže, porches, šupe, balkona i hodnika.Odlično za unutarnju i vanjsku dvostrukog korištenja.

Tehničke karakteristike:

Boja: siva

Materijal: vodootporna tkanina Oxford i pliš

Veličina:

S: dužina: oko 40 cm/15,75 cm, širina: oko 30 cm/11,81 cm, visina: oko 28 cm/11,02 u.

M: dužina: oko 48 cm/18,90 cm, širina: cca 32 cm/12,60 cm, visina: oko 28 cm/11,02 u.

L: dužina: oko 57 cm/22,44 cm, širina: oko 42 cm/16,54 cm, visina: oko 38 cm/14,96 u.

Pakiranje list: 1 * Kućica za kućne ljubimce

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Odabrani materijal: Ulični mačji dom odlične kvalitete kroz selektivnu tkiva Oxford i плюшевому materijalu.Osigurajte topao dom za pse i mačke, visi na svježem zraku.

2. Okružen toplinom: vjetrobransko staklo oko za zaštitu kućnih ljubimaca od loših vremenskih uvjeta.Vaš omiljeni ljubimac može uživati u miran san u hladnim vremenskim uvjetima.Toplo mačji dom ima oblik zatvorenog utora za kućne ljubimce.

3. Pogodan za ulice: Otvoren dom za kućne ljubimce na zimu idealno za piknike ili putovanja.Ovaj vikend priključak za kućne ljubimce možete nositi sa sobom, da bi vaša mačka je bio zaštićen od kiše i snijega.Držite svog kućnog ljubimca u toplini i sigurnosti cijelu noć.

4. Vodootporne funkcija: Vaš пушистому drugima svidjeti ovaj udoban dom za kućne ljubimce.Toplo mačji dom za zimu ima izvrsnu vodootporni dizajn s odvojivim tepisima.Dopusti postavljanje na bilo kojem mjestu.

5. Naširoko se koristi: Postoji širok spektar koristi za vodonepropusnog kućice za kućne ljubimce, na primjer, za kućne ljubimce, za spavanje u garažama, prilazima, stajama, balkona, hodnika i čak kod kuće.Možete ga koristiti kao sklonište za beskućnike mačke.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: