Psi i Mačke Čekinje Četke Za Čišćenje odjeća za kišu Četka Za Šišanje Noktiju Пилка Za Uklanjanje Dlaka Rukavice Češalj Od Buha Dual Češalj Za Njegu Konjima 8 kom.

  • 310.31 kn
  • 235.85 kn
(0 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • e61021
Oznake:
  • Vrsta - Psi
  • Materijal - Plastika
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Dimenzije ambalaže: 11,54 x 11,1 x 2,95 inča; 1,37 kilograma

🐾 Idealan set za njegu kućnim ljubimcima: To je najbolji, najpotpuniji set za njegu kućnim ljubimcima!Sve što vam je potrebno za održavanje vašeg krzneni prijatelj u odličnoj formi, u jednom praktičnom pakiranju!Sve što vam je potrebno za obrezivanje, podrezivanje i grebanje u udoban za nošenje slučaju da ste mogli voditi brigu o njima na cesti!

🐾 Mekana i debela četka za češljanje 2-u-1: Zahvaljujući ergonomski ručki i blage dodir je ova posebna četka utječe na svilenkastu i tvrd vuna, uklanjanje površinske strunjače i mat kose bez istezanja i smanjuje pritisak na kožu ljubimca kada češljanje za proizvodnju gotovih vune i prirodnog sjaja.

🐾 Stroj za šišanje noktiju: Važno je da kandže vašeg ljubimca su подстрижены, da mu je bilo ugodno druženje ili igru.Naš najbolji stroj za šišanje noktiju s sigurnosna značajka pomaže ногтям biti ispravno topiary i izgledati najbolje.On također osigurava maksimalnu udobnost i kontrolu, a pruža besprijekorno obavljanje posla zahvaljujući oštrim лезвиям od nehrđajućeg čelika.

🐾 Četka za mokro njegu i распутывания kosu 2 u 1: Za maksimalnu udobnost i zadovoljstvo svi naši proizvodi su opremljeni s ergonomskim ručkama, koji pružaju udobnost hvat i smanjuju njezino održavanje.Zahvaljujući armirano najlona щетине ova četka dogg-oh raspoređuje prirodna ulja i uklanja labav kosa, prljavštine i zagađenja, stvarajući zdravu i sjajnu dlaku.Pasmina, a dužina dlake ne isključuju!

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: