Nosači za strehe sa jednostruko/Dvostruko utorom, Lako instaliraju, Držač za strehe, Stalak za uređenje doma, Prozor Okov, Pribor za zavjese

  • 36.77 kn
  • 23.87 kn
(1 Naši kupci)

Uređenje kuće

Broj artikla:
  • e74327
Oznake:
  • dvostruki sloj za zavjese, Šipke za zavjese, priklj. cijevi od lijevanog željeza, alat
  • Vrsta - Nosači za Šipke, Okovi za uređenje kabineta
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Opis:

1. Nema ništa strašnije nego što pokušate instalirati zavjese!To traje sat, i na kraju imate ispada neravan vijenca za zavjese, i na kraju, možete jednostavno nositi s tim, jer ne želite početi ispočetka.

2. Ove jedinstvene i jednostavne za instalaciju nosači za vijenci postavljaju se u samo nekoliko sekundi, jer oni jednostavno naletjeti na svoju prozorski okvir.On radi, samo ga ubaciti u gornji ugao prozora, a zatim постучав na njega čekić.

3. U njemu će biti проделаны dvije male rupice veličine palca, koji se mogu lako i sigurno popraviti pomoću ručice na rubu okvira.To može izdržati teret do 20 kilograma, bez oštećenja zida, i ne trebate ništa poravnati ili podešavanje nakon instalacije, jer je on uvijek na istoj razini, i da svoj okvir.

4. Nosač za vijenca može koristiti s bilo koje drvenih prozora okvira na udaljenosti ne manje od 1/2 cm od zida.Možete ga koristiti za bilo koju vijenca promjera do 1 cm, pa čak i za srednje referentnog okvira duge prozore i zavjese.

5. Jedinstveni lako подвешиваемые nosači za vijenci je potrebno samo u молотке ili молотке, jer oni ne zahtijevaju rupa ili čavala, lako je upućen i kasnije ne će biti oštećen.Oni mogu biti izvedeni kao jednostruki ili dvostrukih стержневыми nosača ovisno o vašim željama. na udaljenosti od 4,25 cm od zida.

Specifikacija:

materijal: metal. ;

Veličina: kao što je prikazano na slici. ;

Boja: crna / srebrna

Stil: 2 komada/3pcs. ;

Upućivanje uključuje:

2 * Nosač za vijenca / 2 * Nosač za vijenca + 1 * dvostruki središnji nosač za vijenca.

Napomena:

1. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

2. Molimo, imajte na umu razliku u 0,5-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Berezko1

2023-01-06

To je vrlo čudno, zar ne znate, kako to postaviti

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: