Preša za burgeri, preša za hamburgera, Uređaj za pripremu meatballs 3-u-1, Preša za burgeri sa non-stick premazom, Obrazac za kuhanje meatballs za hamburgera različitih veličina za pripremu na roštilju

  • 77.02 kn
  • 59.28 kn
(0 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • e79368
Oznake:
  • Broj modela - Preša Za Kuhanje Meatballs Za Hamburgera
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - ABS

[Kvalitetan i izdržljiv materijal] Naš stroj za kuhanje meatballs za burgeri izrađen od visoko-kvalitetne prehrane, ABS materijala koji ne sadrži štetne tvari, siguran i izdržljiva, lako čistiti uz pomoć deterdženta i vode ili oprati u perilici posuđa.[Izmjenjivi non-stick premaz] Sve detalje dizajnirani na takav način da ih možete ga skinuti i lako se čisti.Možete povući non-stick dno izravno rukom, kako bi se lako izvući savršen hamburger, bez spoiling ga.[Pritisnite za kuhanje meatballs za burgeri 3 u 1] Preša za burgeri se sastoji od 3 dijela za različite funkcije: donji obrazac za velike pljeskavice, prosječna obrazac za nadjev pite i gornji oblik za klizači i mini pite.Jedan preša za burgeri će vam pripremiti tri idealne okrugla pita.[Обогащайте svoj hamburger] pomoću našeg kalupa za pripremu meatballs za burgeri možete dodati ukusna slanina, sir, paprika, sir i ostale sastojke, kako bi obogatili svoj hamburger. [Aftermarket] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas, naša servisna ekipa će vam pružiti profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu.

Naziv: Preša za kuhanje meatballs za гамбургеровматериал: ABS Dimenzije: Ukupna: Promjer dna je cca. 12,5 cm, ukupna visina oko 5,8 vidi Prosječna veličina diska: Gornji promjer cca. 10,2 cm, visina oko 3,2 vidi Mala veličina diska: gornji promjer oko 7,3 cm, visina oko 2,2 vidi Napomene: 1. Zbog razlike između postavki i osvjetljenja zaslona boja proizvoda se može neznatno razlikovati od boje na fotografijama.2. Molimo, imajte na umu manjih odstupanja u mjerenjima, zbog mjerenja ručno.

1 x Pritisnite za kuhanje meatballs za hamburgera

Preša za burgeri, Антипригарный, Različite veličine

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: