Povodac Za Psa Reptila, Ropes Oklop Kornjača, Gušter, Тяговый Konopa, Uzica Za Gmazova, Bradati Zmaj, Anti-Bite, Povodac, Mali Ljubimac

  • 34.06 kn
  • 27.22 kn
(3 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • e82464
Oznake:
  • bradati zmaj, отпугиватель guštera, pribor za stanice
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - 436305

.hideimg img {display: none;} Značajke: 100% potpuno novi i kvalitetan.Izrađen je od visoko kvalitetnih materijala i razlikuje snage.Tanka rad, lagan, udoban za nošenje i lako izmjenjivi.8-dio remen lagan za nošenje, a ne povrijediti vaš ljubimac.Njegova veličina se može mijenjati po volji, da je pogodan za male kućne ljubimce, kao što su papige, hrčci i kornjače.Parametri: Tip: тяговый uže za guštera Materijal: нилон Boja: žuta, crna, plava, ljubičasta, zelena, roza, narančasta Dimenzije: Dužina: app.1.2 m/47.24 cm; Širina: 0.8 cm Broj: 1 kom. Upućivanje uključuje: 1 x тяговый uže za guštera Bez maloprodajne kutije.Sigurno je pakiran u bubbly paket.Napomena: zbog svjetlosnih efekata mogu biti neke manje razlike u boji.Molim vas, dopustite 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala!

Gijoebrian

2022-09-05

Vrlo je kao odličan omjer cijene i kvalitete, osim toga dobro zapakirano! ću se vratiti u dućan po nove kupovine, hvala prodavača!

Brunopassos

2022-09-05

Super! sretno hvala vam puno za red, on odgovara fotografije! To mi se sviđa

Elpolo 124

2022-09-05

Primljeni nalog točno odgovara onome što je navedeno na web stranici. Ja sam vrlo zadovoljan rezultatom i preporučujem.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: