1pc Kuhinja Slavina Upijajući Otirač Za Sudoper Blatobrane Od Mikrovlakana Dizalica Брызгоуловитель Stola Zaštitnik za Kuhinje i Kupaonice

  • 24.37 kn
  • 16.32 kn
(0 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • e85282
Oznake:
  • izuzetna kuhinja slavina, ic kuhinja slavina, mikser za kuhinje aisi, mikser za kuhinje gizero, snažan mikser za tuširanje, mikser za kuhinje soffoane, slavina za tuš ulica, slavina za kadu sa premazom, kuhinja slavina britanija, poklopac fortnite guard y9
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - ХОРЕЙНБОУ

Karakteristike:

1. Впитывающая brtva za kuhinjske slavine izrađena od tkanine od mikrovlakana, koji ima izvrsnu sposobnost da apsorbiraju vodu i ulje.To animals, fleksibilna, otporna na bore, otporna na habanje i mekana na dodir.Vrlo je pogodan za upotrebu u kuhinjama i kupaonicama.

2. Впитывающая brtva ima moderniji dizajn, koji je vrlo pogodan za okruženja slavine i vrlo je pogodan za održavanje površine sudopera čista i suha.

3. Противоизносный dizajn ivica, svaka strana čvrsto zatvorena, nije se lako nositi, vrlo pogodna za dugotrajno korištenje.

4. Впитывающие polaganje vrlo pogodna za sprječavanje prodora vode mrlja na vrhovima kuhinje i kupaonice.Nema potrebe obrišite površine sudopera nakon korištenja slavine.Jednostavan za korištenje i čišćenje, možete koristiti stroj pranje i ručno pranje.

5. Vi ćete dobiti sivu masku za dizalice, veličine 14,6x5,2 cm sa rupom za pipu, promjera 2,5 cm, prikladan za većinu mješalice i dovoljno za svoju kuhinju, kupatilo i kuće na kotačima.

Tehničke karakteristike:

Materijal: vlaknastog tkiva

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: