Oblik za Pečenje BPA free 3D Anđeo Tema Silikonska Forma za Višekratnu upotrebu Kalupa za Lijevanje od Epoksidne Smole za DIY Pečenje Kolača Gips Obrt

  • 5.06 kn
  • 3.21 kn
(0 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • e87838
Oznake:
  • kuhinjski alat od silikona, Torta, silikonska forma za tortu, anđeo silikonske forme, silikonska forma
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Oblik za Pečenje BPA free 3D Anđeo Tema Silikonska Forma za Višekratnu upotrebu Kalupa za Lijevanje od Epoksidne Smole za DIY Pečenje Kolača Gips Obrt

ООТДТИ

Značajke: potpuno novi i kvalitetan

JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE.Svaka silikonska forma je veličine otprilike 6 x 4,7 inča.Spreman za korištenje sa polimer gline, gips, epoksi smole, voska, gline.Non-stick premaz, dok su gotove svijeće lako iskakanje iz oblikovatelji.

OBRAZAC ZA CVJETNI RUKOTVORINA.Ovi kalupi za lijevanje od smole s jakom 3D slikom anđela, idealne za djecu, odrasle, pečenje kolača svojim rukama, nakit od помадки, brade, čokolade, slatkiša, žele, sladoled i sl.

HRANA SILIKON.Svi ovi oblici su napravljeni od visoko-kvalitetne prehrane silikona.Ne sadrži bisfenol A je, nema mirisa, sigurna i prikladna za ponovnu uporabu, ne kvari se, može se prati, oprati u stroju za pranje posuđa, nije lako deformiraju, lako može ukloniti i očistiti.

ODLIČAN POKLON.Možete dodati razne materijale za ručni rad: eterična ulja, suhog cvijeća, sjajnu glazuru, ароматерапевтические mirisi, zlato folija, šljokice, mica, stvarajući svoje jedinstveno umjetničko djelo.Savršen poklon za djevojke, studenata, dizajnera, umjetnika, ljubitelja ručni rad.

VIŠENAMJENSKI.Ovi silikonski kalupi za lijevanje od smole se također koriste za izradu okusom sapuna, bombe za kupku, losion, pasteur, umjetničkog nakita, lijevanje od epoksida svojim rukama, glinenim rukotvorina itd.

Tehničke karakteristike: Materijal: silikon

Tip: Mali, Veliki

Mala veličina: Oko 6x4,5 cm/2,36x1,77 cm

Veliki veličina: Cca.9.1x1.7cm /3.58x0.67in

Boja: Kao na slici

Težina: Približno 29 g; 112 r;

Paket uključuje: 1 kom Anđeo Silikonska forma

napomena: Boje robe odabiru nasumično pri isporuci!

Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: