Hepa Filter Za Proscenic P11 Rezervni Dijelovi Vlakana Grimase tkanina za Odijelo Ručni Usisavač za Kućanstvo Izmjenjivi Dodaci

  • 47.31 kn
  • 33.13 kn
(0 Naši kupci)

Kućanski aparati

Broj artikla:
  • e91541
Oznake:
  • baterija fotoaparata p11, koda vijak m8, detalji proscenic p10, maramice proscenic p10, auto-usisavač audei, filter hepa broan, usisavač basseus, kartica p11, električna minolovac parna grimase, rezervni dijelovi za usisivač sa hepa filter
  • Broj modela - Za Proscenic P11
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip vakuum dogovor - Filteri
  • Vrsta - Rezervni dijelovi za Usisivač

Hepa Filter Za Proscenic P11 Rezervni Dijelovi Vlakana Grimase tkanina za Odijelo Ručni Usisavač za Kućanstvo Izmjenjivi Dodaci

【MAKSIMALNA kompatibilnost】 Ova visoko kvalitetna zamjena vakuum filter kompatibilan s usisavačem Proscenic P11.On je savršeno smješten u ležište filtra unutar usisavača.

【VISOKOUČINKOVITI FILTAR】 Jednostavno uživajte u svježem zraku sa svojim voljenima kuće!Primjenom konstrukcije 2 u 1 s visokom efikasnošću hvatanje sitnih čestica, vakuum filteri premium klase Hepa mogu snimiti promjenjivu kamatnu prašine, dlaka kućnih ljubimaca, pelud i sl. kako Bi se izbjeglo sekundarnog onečišćenja zraka.

【Моющийся i višekratnu upotrebu】 Potpuno моющийся i višekratnu upotrebu za duži vijek trajanja i bolje filtriranje, jednostavan za instalaciju, pogodan za laptop i bežični usisivač Proscenic P11.

【IZUZETNE PERFORMANSE FILTRIRANJE】Osim dostupnosti i pogodnosti ovog zamjenski filter premium klase, on također osigurava iznimnu filtriranje za vaš usisivač Proscenic serije P11.

【ZDRAV STIL ŽIVOTA】 Nitko ne želi disati prljav zrak u vašem domu, i ako ne očistite svoj filter, to će biti upravo ono što ćete učiniti!Zamjena filtera će vam pomoći da poboljšate efikasnost čišćenja usisavačem i da će voditi zdraviji način života!

Napomene:

1. Ručno mjerenje, molimo vas, dozvoliti odstupanja 1 ~ 3 mm, hvala.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil će biti isti kao što je prikazano na slici.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: