Šok-dokaz Torbica Za Pocophone F1 Torbica s Prstenastim Magnet Silikonska Torbica Za Xiaomi PocoPhone F1 torbica Poco F1 F3 F2 Pro X3 NFC GT M3 Pro

  • 25.86 kn
  • 20.66 kn
(3 Naši kupci)

Dodatna oprema Za mobilne telefone

Broj artikla:
  • e95601
Oznake:
  • cover, torbica poco f1, torbica za telefon od karbonskih vlakana, oklop-torbica poco f4 gt, kovčeg
  • Vrsta - Pola umotan Torbica
  • Kompatibilan - POCO
  • Naziv - Vrh vrh
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina, CN (Porijeklo)
  • Poseban dizajn 1 - S Okretanjem Prstena za Prste
  • Karakteristike - Magnetni, S Prstenom, Zaštita od otisaka prstiju, Zaštita od ogrebotina, Dvostruki sloj, Prašinu, Нескользящий, S Prstenom za Zadržavanje prsta telefona za automobil
  • Značajke 2 - Magnetni, S Prstenom, Zaštita od otisaka prstiju, Zaštita od ogrebotina
  • Kompatibilan Brand - POCO
  • Materijal - Silikon TPU
  • Poseban dizajn 2 - S адсорбируемым magnetnim
  • Dizajn - Monokromatski
  • Funkcija - Otporan na onečišćenje, Otporan na udarce, zaštita od ogrebotina i oštećenja

Kompatibilan brand: POCO

Porijeklo: CN (Porijeklo)

Tip: za Pola umotan Torbica

Značajke: Magnetski, s prstenom, Zaštita od otisaka prstiju, Zaštita od ogrebotina, Prašinu, S držačem, sa postoljem, Lagan, Mat/антибликовый, нескользящий

Dizajn: Однотонный

Feature1: Hibridnu Magnetsko Prsten Stalak Držač Torbica

Feature2: Metalni Magnetni torbica za Xiaomi Pocophone F1 CASE

Feature3: Auto držač prsten Torbica s Kopčom Zaštitna torbica

Feature4: Magnetski držač prsten Противоударная torba za telefon

Feature5: Torbica-oklop od TPU za Xiaomi Pocophone F1 CASE

Feature6 : otporna na udarce Hibridni oklop torbica za podmetače

Feature7: 360 Stupnjeva Okretni kružnom držač vrećica Za Pocophone F1 TORBICA

Feature8: Auto nosač s Prstenastim Magnetnim TPU

Feature9: Moderan Novi torbica za mobilni telefon

Feature10: Topla Rasprodaja Luksuzna Torbica Za Pocophone F1 TORBICA

[xlmodel]-[custom]-[49643]

[xlmodel]-[custom]-[49643]

[xlmodel]-[custom]-[49643]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Šok-dokaz Torbica Za Pocophone F1 Torbica Prsten Na Prst Magnet Mat Silikonska Torbica od TPU Za Xiaomi PocoPhone F1 torbica pocophon Poco F1

Podrška dropshipping!!Podrška na veliko prodaje uz Veliki popust!!!

Note①:

Link na proizvod mogu uploadati slike samo jednog modela, molim vas, nemojte suditi o modelu po fotografijama prilikom postavljanja vaše narudžbe.

Note②:

Molimo vas, pobrinite se da je model vašeg telefona poklapa s modelom poklopac telefona koji ste naručili (najbolje je provjeriti informacije o modelu telefona u postavkama telefonskom sustavu).

Note③:

Mi ćemo provjeriti robu prije slanja, ali proizvod je lako oštećena tijekom transporta.Ako primite oštećeni proizvod ili oštećene robe, molim vas, nemojte ostaviti negativan komentar, kontaktirajte nas, mi ćemo vam dobro rješenje

【Da dobijete】 Ako imate bilo kakvih pitanja ili nešto što vam se ne sviđa, molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.Mi ćemo biti sretni da se riješi ovaj problem za vas u roku od 12 sati.Iskreno se nadam da naši proizvodi i usluge kupcima će biti u mogućnosti ponuditi vam kvalitetnu ISKUSTVO KUPNJE.

Karakteristike :

* Nevidljivi nosač ring kopča: materijal od цинкового legure, proces гальванопокрытия, luksuzna tekstura metala.Dva načina rotacije (150 stupnjeva i 360 stupnjeva), idealno pogodan za fiksiranje i sprečavanje pada, bilo na prst ili na stol.

* Okrugla metalna ploča podržava magnetski nosači: može se koristiti i s auto bracket.Željezni lim s magnetskim притяжением na stražnjoj strani poklopca telefona čvrsto odgovara na komplet držača.Magnetna privlacnost metalne ploče može utjecati na bežično punjenje.Mekana torbica za telefon od TPU rješava ovaj problem, jer ga je vrlo lako ukloniti.

* Visokokvalitetna soft stražnje korice: high-end otpornim na ogrebotine torbica za telefon od TPU s odličnim amortizaciju.To također daje lijep, vitak izgled blizak izvornom telefona.

* Dizajn s toplinskom pruge: uz osiguranje zaštite, kvalitetna torbica za telefon od TPU posebno je dizajniran s теплоотводящими pruge. smanjenje grijanja mobilni telefon će vam pomoći da poboljšate performanse procesorskog čipa i smanjiti starenje opreme mobilnog telefona.

* Precizno izrezani: idealne ureze za zvučnika, kamera i drugih luka.Pristup svim kontrolama i funkcijama.Obratite pažnju na model torbice za telefon i mobitel za savršen shopping.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[49642]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Bruno 0691

2023-01-07

Mekana, lijepo je sjeo na telefon savršeno! Brza dostava

Balkovandrey

2022-12-19

Stvar je vrlo dobre kvalitete. Super brza dostava u Nepal. Stigao kroz 2 tjedna. Puno vam hvala. U budućnosti ću kupiti još.

Natali Nasty

2022-12-15

Torbica - to je bomba, već imam drugi - morao sam promijeniti telefon, ali sam morao promijeniti torbica zbog rata za zakletvu u Ukrajini. Stari je isto srušio na komade nakon dvije godine nošenja

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: