Mekana Torbica od TPU Za Nokia 2, Luksuzna Torbica za Telefon od Karbonskih vlakana, Puna Zaštitna Torbica za nokia2, Nokia 2, šok-dokaz Silikonska Torbica

  • 24.58 kn
  • 17.24 kn
(0 Naši kupci)

Dodatna oprema Za mobilne telefone

Broj artikla:
  • e98994
Oznake:
  • Kompatibilan Brand - NOKIA
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Dizajn - Monokromatski
  • Vrsta - Pola umotan Torbica
  • Karakteristike - Нескользящий, Vodootporan
  • Naziv - адкановд

Ova torbica ne dodaje vašem telefonu velikog volumena ili debljina bočne strane kućišta текстурированы, i to ne samo da olakšava hvatanje, ali i pomaže vam da shvatite, gdje klikaju za pomoćnika.Sva grafika je lijepa, a kutovi meka, snažna i izdržljiva, sprečavaju slučajno pada, a rubovi naliježu na prednjem zaslonu.

Opis proizvoda:

Izrađen je od амортизирующего, uzdrmati-dokaz visoke kvalitete TPU i polikarbonata.

Can pruža iznimnu zaštitu od svakodnevnu upotrebu, padova, udaraca i ogrebotina, otporan na završetke i akumulacije prašine.

Precizan dizajn, jednostavan pristup svim portovima i gumbima čine svakodnevni život puno praktičniji.

3D tehnologija za stvaranje jedinstvene teksture i slike od karbonskih vlakana pomoću najčešće materijala TPU (termoplastičnog poliuretana).

Osmišljenog прорезиненный gel stvara mat površinu, предотвращающую pogodak masnoće i znoj s ruku na kućište.Jednostavno obrišite vaše je!

Posebno razvijen interni obrasci stvaraju ventilaciju za protok zraka, doprinose hlađenju vašeg uređaja.

Precizno izrezani pružaju pristup svim portovima i gumbima, bez potrebe da puca telo.

Fleksibilan i mekan materijal TPU - hrapav i mekan na dodir, osigurava stalan osjećaj kvačila.Приподнятый lugu štiti ekran i kameru od padova i ogrebotina na površini.

Zaštita od klizanja i jednostavan odvođenje topline: vanjska reljefnih gumena traka pruža нескользящий hvatanje.

Tanak i savršen stil: Moderan, lagan i zgodan za džepova dizajn.Samo 0,65 mm tanji nego što ste očekivali, da će vam dati osjećaj golog tijela.

Dodatna zaštita: podignuta okvir štiti fotoaparat i ekran od ogrebotina.Zrnata struktura od karbonskih vlakana sprečava pojavu vodenog žiga i mrlje.

Osjetljiva odgovarajući gumb: Opremljeni samostalnim tipaka, modernim kontrastom boja dizajn, što ih čini osjetljivi kada se pritisne, s jasnim taktilne povratne informacije.Delikatna u doticaju s kožom: ugodan na dodir i pruža odlično prianjanje.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: