Kava Mat Skriva Mrlja Sa Gumenom Postavom Upijajući Otirač za Aparat za Blati Tepih za Kavu Bara Dekor Bar Tepih Servis za Ispadanje Guma

  • 158.82 kn
  • 92.13 kn
(0 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • e56914
Oznake:
  • tepih za sušenje posuđa, рельсовые šipke, Radna ploča, bar mat, barske tepisi
  • Tip dekoracije i Pribor - Tepisi i polaganje
  • Materijal - Dijatomejska blato
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

[Magic Hide mrlja od vode] Naš tepih za sušenje suđa izrađena je od диатомита i gume, koje imaju posebnu obradu površine i može se učinkovito sakriti mrlje od kave, mlijeka i druge tamne prljave mrlje.Samo pozdravite se s tradicionalnim tepih za kavu, ispunjena mrljama.

[Super apsorpciju kapacitet] Unutarnji суперпоглощающий soft диатомит odmah upija prskanje vode i ostatke od kave, ne zagađuje countertops.

[Gumene podloge] Ovaj kava tepih od čvrste gume leđa učinkovito sprječava prodiranje vode ili kave ispod njega i ostavlja mrlje na vrhu tablice.Uvijek održavajte površina radne ploče u čistoći i redu.

[Lako se čisti]: Naši tepisi za kavu se mogu lako i brzo čišćenje, samo ополоснув, oni su brzo i prirodno osušiti bez stroj za sušenje, štede vrijeme za čišćenje i zahtijevaju samo nekoliko minuta za pranje sa sapunom za pranje posuđa.

[Naširoko koristi] Naš tepih za ispadanje pića u baru - to nije samo kava mat.Ova суперпоглощающая быстросохнущая polaganje također može široko koristiti u kuhinjama, u barovima i kupaonice kao podmetače za sušenje tanjure i šalice.Osim toga, kao i fleksibilan сушильный mat, može se lako uvući se u rolu tijekom korištenja i lako implementirati jednostavnu pohranu, kada se ne koristi.

Uvijek održavajte countertops u čistoći i redu.

Ovaj впитывающий tepih za sušenje posuđa sa gumenom postavom - praktičan kuhinjski pribor koji vam se definitivno isplati imati

Osnovne karakteristike:

Brzo se suši i široko se primjenjuje: Сушильный mat apsorbiraju svu preostalu vlagu iz vaše lonci, tave i tanjure, a donja strana će ostati suho.

Vodootporan gumene dno: izdržljiva gumena dno sprečava prodiranje vode odozdo i sprečava pojavu mrlja na površini, sprječava oštećenje vrhova prolivene tekućine i zadržava kuhinja countertops čistim za duže vrijeme.

Đonovi: Gumeni stražnji dio podnoj za aparat također ima poseban герметичную i противоскользящую obradu, предотвращающую pad vašeg stroja pri vožnji u podnoj.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Kava mat

Materijali: Диатомит + PVC + Guma

Boja: Tamno siva

Veličina (opcionalno):

Velike dimenzije: 50x60 cm/20x24 cm

Manje dimenzije: 40x50 cm / 16x20 cm

Napomena:

1. Prije kupnje provjerite veličinu proizvoda odgovara vašim potrebama.

2. Molimo, imajte na malu razliku u veličini, zbog različitih mjerenja ručno.Hvala vam na razumijevanju.

1 x Kava mat

Tepih za lonac za kavu, Dekor Podnoj Za Kava Stol, Stalak Za Pribor za Aparate za espresso, Mat Za Kavu Pladanj

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: