Vrč hladne Vode velikog Kapaciteta od 3,5 l, Hladni za Vodu sa slavinom u Hladnjaku, Dispenzer za pića s ledom, Hladnjak i dizalica

  • 20.59 kn
  • 10.33 kn
(4 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • e65251
Oznake:
  • Proizvođač Voćnih Sokova, dozator limunade, čaj s ledom, bacač sa slavinom, галлоновый bacač
  • Naziv - Хойден
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Lice - Ekološki prihvatljiv
  • Materijal - Plastika
  • Vrsta posuđa za piće - Lonci i Kotlići za vodu

Karakteristike:

Siguran i pouzdan: Dispenzer za napitaka izrađena je od visokokvalitetnog polipropilena, napravljen od jestivog materijala, koji ne sadrži bisfenol A, безвкусен, нетоксичен, ne deformira, otporan je na visoke temperature, ne boji se pada i siguran za korištenje.

Veliki kapacitet: Ovu vodu, više od drugih kotlići.Ona broji 3,5 l (0,92 galona).Možete dodati više od 12 porcija vode ili svog omiljenog soka, ledeni čaj, limunada, mlijeka i ostalih pića, koji će uživati u svemu.Stavite velike kocke leda, kriške voća.Lako dobili željeni ukus.

Dizajn slavine: Ovaj čaj s ledom nije potrebno otvarati ili zatvarati, kao i druge kotlići.On ima jedinstveni dizajn slavine, možete dobiti pitku vodu, lagano pritiskom na dizalici.Ventil je opremljen gumenim prstenom, tako da ne brinite o капании.

Veliki promjer: Dizajn velikog promjera čini čišćenje pažljivije.Veličina 25x11x18 cm, veći promjer.Možete izravno spusti ruku u lonac, da se očistite unutarnju stijenku.Možete staviti na njega sve i svašta.

Pogodan za stranke i svakodnevni život: Cool za vodu sa slavinom je vrlo pogodna za pohranu velikog broja limunada, ledenog čaja ili različitih hladnih napitaka.Neka što više uživati u životu.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Cool piti hladan čaj

Upotreba: za pripremu sokova, vina

Materijal: polipropilen hrane

Količina: 3,5 l

Vez Križem Paket uključuje: 1x Hladno piti hladan čaj

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

2. Molimo vas, dozvoliti odstupanje od 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

Nichipormarina

2022-09-29

U praksi količina Tare je nešto više od 2,5 l!!!!

Istebitel

2022-10-22

Hvala na brzoj isporuci, sve je u redu

Shadowdragonmom

2022-08-27

Très contente

Asecha1995

2022-09-28

Pritisak je nizak... El Фейна bogat)

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: