Obostrani Ljepljive Zidne Kuke Vješalica Čvrste Prozirne Kuke Dojenče Dojenče Zidni Držač Za Pohranu Za Kuhinje I Kupaonice

  • 26.29 kn
  • 21.02 kn
(0 Naši kupci)

Kućni skladištenje i organizacija

Broj artikla:
  • e88618
Oznake:
  • držač čaša f rotirajući vješalica, vješalica glaswand, plastični muška vješalica, vintage vješalica za cipele, vješalica od черепахового oklopa, vješalica грават, vješalica rotirajući klizni, lot sklopiva vješalica, sklopiva vješalica baffect, muška torba za pohranu stvari
  • Materijal - PVC
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj kuke - 1 kom.

modname=editor

obostrani ljepljive zidne Zidne kuke Vješalica Bistra Dojenče Dojenče Kuka Obostrani Ljepljive Zidne Kuke Дропшиппинг

Osnovne karakteristike

Самоклеящийся dvosmjerni kuka

Zahvaljujući dvama koristi za montiranje kuka, odabrani zajedno, možete lako i povoljno objesiti ga, ne brinući se o nedostatku rupe za vješanje, a težina svakog kuka, instaliran na zidu i stropu, doseže 15 kg. Ni bušenje, bez vijaka, ni rupa, ni ljepilo.Super vodootporna i otporna na ulje, visoka i niska toplinska stabilnost.

Transparentni i Nevidljivi

Stilski jasan dizajn ga čini gotovo nevidljivim, što je sasvim prikladan za lijep ukras kuće.izrađen je od čvrstog nehrđajućeg čelika i polikarbonata što osigurava kvalitetu i trajnost.Mali i lagan dizajn, višenamjenski.

Za višekratnu upotrebu i neklizajući

Jednostavno očistite i osušite površinu, a zatim stavite kuka na glatku površinu.Lako se čisti, i kreće se bez oštećenja površine.Možete ga koristiti opet i opet, ako je osušite sušilom za kosu - to je puno bolje nego kuke s odojak.

Jedan kuka za višenamjensko korištenje

To je naširoko koristi u kadi, na ulici, u kuhinji, nakita, uključujući i utičnice, kante za smeće, toaletne četke, lonci za cvijeće, slike i još mnogo toga.Idealan je i za božićne vijencima i božićnog vijenca.

Pogodan je za različite površine

Naširoko se koristi na raznim površinama, kao što su opeka, staklo, metal, drvena vrata, ploče, metal, plemeniti čelik, posebno pogodan za držanje pribora za tuširanje ili kupanje u kupaonici ili kuhinjski pribor i alat na stražnjoj strani pločice.

Veličina: 6*6 cm

Kako instalirati

1. Prije ugradnje ljepila kuka, molimo vas, pobrinite se da je površina čista, suha, bez prašine i ulja, i prvo obrišite ga suhom.

2. Otkine тыльную strani zaštitne folije, da vaši prsti ne dođe u dodir s ljepilom.

3. Nanesite ga na bilo koju glatku površinu i čvrsto pritisnite da uklonite sve mjehuriće.

4. Preporuča se ostaviti 12 sati, prije nego što stanemo bilo koji predmet, da biste bili sigurni da je proizvod trajno i pričvršćen.

Sadržaj pakiranja

2 kom./compl. Obostrani Ljepljive Kuke

Napomena:

Zbog mjerenja izvode ručno, molimo vas, dopustite manjih odstupanja u mjerenjima.

Zbog različitih efekata prikaza i rasvjete stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje prikazane na slici.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: