50 kom. HD Гидрогелевая Film Za Sve Telefone, Zaštitni sloj Za Rezanje, Mat / Anti-Blue-Ray / UV / Zaštitna Folija Za LCD zaslon Od TPU

  • 542.24 kn
  • 379.57 kn
(0 Naši kupci)

Dodatna oprema Za mobilne telefone

Broj artikla:
  • e94834
Oznake:
  • гидрогель devijacije, zaštitnik LCD zaslon od tpu, soft mat zaštitna folija za ekran privatnosti, stroj za proizvodnju zaštitnih ekrana, mobitel
  • Kompatibilan Brand - XIAOMI
  • Naziv - фонлю
  • Kompatibilnost za 2 - фонлю, Devijacije, SUNČEVA SVJETLOST, stijena prostor, Туоли
  • Vrsta - Prednji film
  • Kompatibilan za - stroj za rezanje folije, Ploter Za Rezanje Гидрогелевой Filma
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Podnijeti zahtjev za - Mobitel/ Fotoaparat / Sat/e-cigareta
  • Veličina - 180*120mm
  • naziv proizvoda - Гидрогелевая film, Filme de hidrogel, de pelicula hidrogel
  • Pakiranje - torba
  • Karakteristike - HD film

50 kom. HD Гидрогелевая Film Za Sve Telefone, Zaštitni sloj Za Rezanje, Mat / Anti-Blue-Ray / UV / Zaštitna Folija Za LCD zaslon Od TPU

Opis :

1. Ovaj film je kompatibilan sa 95% strojeve za rezanje, predstavljen na tržištu

2. Mekanu film možete završiti zakrivljene ekrana za ublažavanje ogrebotina.

3. Veličina 180 * 120 mm,, 4 sloja, s položajne linija

Paket uključuje:

50шт.

Za veleprodaju:

I mi smo u potrazi za agenta na svijetu, ako ste zainteresirani, molimo vas, kontaktirajte nas.

Kontakt broj/What ' s App:

+86 185 7103 7829

Napomena:

1. Imamo sve rezervne dijelove za popravak mobilnih telefona, film OCA / поляризационная film / prednje staklo / zaslon osjetljiv na dodir / bilo koje vrste клейких naljepnica / af / okvir / stražnji poklopac / Fleksibilni kabel / softver etc.is je jedan od dijelova koje mi isporučujemo, imamo i služba tehničke pripreme i oprema za popravak LCD zaslona / isporuka kalupa.Ako ste zainteresirani, molimo ne ustručavajte se kontaktirati mene.

2. Mi koristimo službeni način dostave Eco-projekt.com.hr, koji jamči za aktualnost, sigurnost i usluge.ako vam je potrebna brža dostava, molimo vas, kontaktirajte nas ili odaberite express sami, hvala.

3. Ako su lokalne veliko dobavljač ili vam je potrebno više, ako želite dobiti najbolju moguću cijenu i surađivati s nama, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

4. Uvozne carine/PDV nije uključen u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

5. Ako ćete kupiti više od jednog proizvoda u našoj trgovini, molim vas, stavite sve proizvode koje želite kupiti, u koš za smeće, a zatim napravite ugovor o korištenju rezervacije zajedno.U skladu s tim, troškovi dostave će se izračunati u skladu s iznosom od težine ili volumena svih objavljen vama robe, a ne zbroj svih pojedinačnih naselja.

6. Klijent iz Rusije, molimo vas da ostavite nam puno ime (ime, srednje ime i prezime).

Klijent iz Koreje, molimo vas, ostavite nas 5-digitalni poštanski broj

Klijent iz Brazila, molimo vas, unesite broj CNPJ (tvrtka) ili broj CPF (fizičko lice).

Video i fotografije:

o nama:

Našu kvalitetu proizvoda i konkurentne cijene nam omogućuju da imaju dugogodišnju reputaciju na tržištu opreme za mobilne telefone i rezervnih delova za mobilne telefone, opreme za popravak LCD zaslona i popravak ekrane mobilnih telefona.Mi smo mnogo puta smanjio troškove i nastojimo ponuditi najbolje cijene.Osim toga, imamo sustav upravljanja ERP sistemom i priručnik za kontrolu kvalitete s dvostrukom kontrolom kvalitete kako bi osigurali naše kvalitete i točnosti proizvoda.Ako ne možete pronaći ono što vam je potrebno, možete nas kontaktirati, a mi ćemo se potruditi pronaći za vas.

Dostava :

1. Poslat ćemo vam robu u roku od 3 radna dana nakon potvrde za uplatu kompletnog iznosa.Ako plaćanje nije dostupan, vaš nalog će biti zatvoren automatski.

2. Obično dostave kurirom (DHL/EMS/FedEx) traje od 4 do 7 radnih dana, a prioritetno Kine ili Eco-projekt.com.hr -15-35 radnih dana.Ako je vrijeme isporuke prelazi 35 dana, molimo vas da nas kontaktirate na vrijeme.Mi окажем vam dobru pomoć.

3. Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

Molimo vas da se obratite s carine u vašoj zemlji da biste saznali da li je potrebno platiti za te dodatne troškove prije postavljanja vaše narudžbe.

4. Ako želite dobiti robu brzo, molimo odaberite express, kao što su DHL, FedEx ili EMS.

Recenzije:

1. Kada dobijete svoju robu poštom, molimo da provjerite odmah, da biste bili sigurni da on odgovara opisu u popisu.

2. Ako nešto niste zadovoljni, kontaktirajte nas, kako bi riješio problem.To se neće dogoditi, jer smo dvaput provjeriti svaki detalj prije slanja.Ako ste zadovoljni proizvodom, molim vas da mi ostavite nam pozitivan odgovor, mi ćemo vam dati popust ili poklon za vašu sljedeću rezervaciju i mi ćemo ostaviti dati pozitivan odgovor, što je samo dostava će biti potvrđena. hvala za vašu podršku.

Povrat i Jamstvo:

1. Ako je ovaj proizvod neispravan, kada primite, klijent ima do 7 dana od datuma primitka za razmjenu na novi. (kupac mora uključiti sve originalne roba neoštećena u prikladnom za prodaju stanju, hvala).

2. Nudimo besplatan popravak u roku od 1 godine od datuma kupnje.Tijekom prva 3 mjeseca od kupovine mi оплатим troškove dostave u jednom smjeru (od Kine do vaše lokacije).Nakon 3 mjeseca od kupnje kupac morati platiti troškove isporuke 2 načina.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: